Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

День закоханих у Новосавицькому ЗЗСО

❤Кохання – це щастя! 💙Це випадок Долі! 💛Кохання – життя! ❤ Це сльози по скроні! 💙Це радість! Це смуток! 💛Вологі долоні! ❤Це стукіт сердець! 💙Смс в телефоні! 💛Кохання – це те, чого варте життя! ❤Кохання – це ти! Кохання – це я! 💕До Дня святого Валентина для дітей було проведено «Свято закоханих сердець», на яке завітали учні Новосавицького ЗЗСО. На святі розповідали легенди про кохання та про самого Святого Валентина. Веселого настрою додала різноманітні ігри та конкурси. Даруйте тепло та кохання своїм рідним! #день_закоханих

19:35 14.02.2023

1 лютого - Всесвітній день читання вголос

 1 лютого до нашого навчального закладу завітала бібліотекарка сільської бібліотеки Скавронік Л.В. Вона учням принесла з собою багато цікавих книжок, які вони всі разом і читали вголос.

15:47 01.02.2023

Зима йде - гарний настрій нам несе

30 грудня - останній навчальний день для кожного з учнів нашого закладу. Він пройшов у новому для учнів форматі незвичайно весело та цікаво разом із гостею ЗИМОЮ. Було все: перевірки домашнього завдання, виконання класної роботи, розминка, рефлексія та заохочення. Діти співали, танцювали, розповідали вірші. Приймали участь в різних конкурсах та у розіграші лотереї. Кожна дитина отримала цукерки та пакунки з солодощами. Кмітливі та щасливі учні отримали грамоти та подяки за участь у фото-квесті. З гарним настроєм всі здобувачі освіти пішли на довгоочікувані канікули. Таким приємним видався цей день для всіх мешканців Новосавицькому ЗЗСО. З Новим роком!!!

20:48 30.12.2022

Зимовий настрій учнів Новосавицького ЗЗСО

Гарний зимовий настрій учні Новосавицького ЗЗСО створювали власноруч. Вирізали сніжинки, прикрашали вікна, двері та ялинки. З паперу виготовляли різні вироби ( сніговики, пінгвіни, гноми і б.ін.) Сьогодні з гарним настроєм закінчують навчання і крокують в Новий рік!

07:38 30.12.2022

День Святого Миколая в Новосавицькому ЗЗСО

День Святого Миколаяя саме найочікуваніше свято серед дітей. Вони завжди чекають на подарунки та диво.В нашому закладі освіти пройшла весела квест -гра "Святий Миколай до нас завітай". Діти співали, розповідали вірші, отримали багато корисної інформаціїї про походження свята, розгадували загадки, виконувалі цікаві завдання. На прикінці гри в гості завітав Святий Миколай разом з працівниками культури та бібліотеки. Вони привітали дітей і подарували їм смаколики.

14:27 19.12.2022

Міжнародний день чаю

В Міжнародний день чаю, 15 грудня, в Новосавицькому ЗЗСО пройшли виховні години під керівництвом класних керівників з подальшим чаюванням. Учні дізналися багато цікавинок про походження чаю, його різновиди, традиції та правила етикету чаювання. Весело та смачно проводили час. 

18:40 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень