Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Діти за МИР

21 вересня - Міжнародний день миру.

14:00 21.09.2022

З Днем фізичної культури і спорту України

У День фізичної культури і спорту учні Новосавицького ЗЗСО бажають всьому народу України урізноманітнити свій спосіб життя фізичними вправами, командними іграми на свіжому повітрі, тренуваннями в спортзалах або просто домашньою зарядкою! Нехай за це здоров’я вам обов’язково скаже "спасибі"!!!

11:43 10.09.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ГРАМОТНОСТІ

#8ВересняМіжнароднийденьграмотності Шляхів до мовної досконалості безліч...Але всі вони починаються з любові до рідної мови, до майстерного бажання володіти нею... #Говорімоукраїнською #Наголошуймоправильно #Антисуржик

11:19 08.09.2022

1 вересня - День ЗНАНЬ

1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Свято першого дзвоника об’єднало учителів, батьків, учнів у дружню шкільну родину. День знань – справжнє свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень. 

10:58 01.09.2022

"Свято осені" у Новосавицькому ЗЗСО

Осінь — особлива пора року. Природа дивним чином перевтілюється....Землю застилає килим із листя. Все буяє яскравими різнокольоровими барвами. Гарне видовище, яке не може не захоплювати! Новосавицький ЗЗСО поринув у чудову осінню казку. Фантазії дітей не було меж. Кожен клас підготував вироби з природних матеріалів: аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів.

16:13 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень