A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

“Щаслива дитина-успішна країна!”

Дата: 21.11.2023 09:26
Кількість переглядів: 318

20 листопада ми відзначаємо одне з найдобріших свят на землі — Всесвітній день дитини. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за їх благополуччя і щастя. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Вони майбутнє держави, яке формується у сьогоденні. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У них надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Фото без опису

І саме з цієї нагоди Тростянецький СБК спільно з Тростянецькою філією провели для учнів  6 класу захід “Щаслива дитина-успішна країна!” спрямований на підвищення усвідомлення суспільства про важливість дотримання та захисту прав дітей, створення сприятливого середовища для їхнього розвитку та щастя.

Під час заходу діти виконали творче завдання, створили різнокольорову квітку, на пелюстках згадали свої права та визначили тісний зв'язок між благополуччям дітей та процвітанням суспільства в цілому, підкреслюючи важливість інвестування в дитячий розвиток для створення майбутнього з великими можливостями для всіх.

Бажаємо, щоб кожна дитина в нашій країні була щаслива, захищена й зростала під мирним небом України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень