A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 14:08
Кількість переглядів: 222

Вас пам’ятати будемо завжди,

Із вами будемо боротись за країну.

За ту країну, де нема брехні й війни,

За нашу й вашу мирну Україну…

   Згідно Указу Президента України 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи.  День Гідності та Свободи нагадує українцям про переломні сторінки в нашій історії. Впродовж віків український народ виборює свою волю, принципи та традиції. Сьогодні ми пишемо нову сторінку української історії – вільного народу, який є господарем на свої землі, адже вся Україна стала полем битви за людську гідність, свободу і незалежність.

Війна змусила нас переосмислити наше минуле й глибше відчути та усвідомити важливість наших цінностей. Ми довели, що гідність і свобода мають для нас сакральне значення. Вони додають нам сили, вони є дороговказом у наше майбутнє. Вітаємо з Днем нашої Гідності та Свободи!

З нагоди цих подій Тростянецький СБК спільно з Тростянецькою філією для учнів провели урок мужності і слави « Україна – країна нескорених» і підготовили книжкову виставку «Вільні творити майбутнє». Фото без опису

Захід пройшов в атмосфері патріотизму та болю за тими, хто не вагаючись, ціною власного життя заплатив за право жити у вільній, демократичній, правовій державі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень