A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Запрошуємо вас долучитись до благодійної акції «Тепло на фронт. Новорічні смаколики для наших захисників»

Запрошуємо вас долучитись до благодійної акції «Тепло на фронт. Новорічні смаколики для наших захисників» по збору гуманітарної допомоги нашим військовим, які тримають лінію оборони.  Потреби бійців, як і в будь-кого з нас – елементарні та звичні для кожного. Їм потрібно все, починаючи від шкарпеток, вологих серветок, кави, чаю, смачного печива, закінчуючи  індивідуальними засобами захисту.  Ви можете принести засоби гігієни, продукти тривалого зберігання. Давайте об’єднаємо наші зусилля та допоможемо військовим тим, чим є можливість поділитись та зробити їхнє життя комфортним. Бійці будуть раді нашій допомозі. Їм приємно відчувати тепло та турботу кожного з нас. Разом до перемоги.

16:49 26.12.2023

Бесіда '' Крок на зустріч "

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. До цієї дати працівники Слов'яносербської бібліотеки та будинку культури провели бесіду '' Крок на зустріч '' та показали документальний фільм '' Право на життя''.

17:00 01.12.2023

Майстер-клас "Осінній дивограй"

Найяскравішою порою року є осінь. Тільки восени притаманні дивограй всіх кольорових барв, що існують у природі. Працівники будинку культури провели майстер-клас "Осінній дивограй", узагальнили значення прикмет осені, особливості кожного осіннього місяця. Діти з задоволенням одягали своє деревце в золоті шати і застеляли землю яскравим кольоровим килимом. Кожен по своєму бачив зміни природи, уявляючи свою красу.

14:33 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень