A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Великомихайлівський відділ Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості

«Ми проти насильства. Ми за любов і доброту»

       Сьогодні у Великомихайлівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості відбувся семінар для безробітних жінок «Ми проти насильства. Ми за любов і доброту». Наш заклад, як і Міжнародна  спільнота щорічно підтримує акцію "16 днів проти насильства".  Разом з тисячами громадян та сотнями державних і громадських організацій ми активізуємо з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства жінок, експлуатації жіночої праці, протиправну торгівлю людьми та жорстоке поводження  над жінками, про ускладнення, що можуть виникнути при працевлаштуванні за межами країни. Інформування про їхні законні права, надання жінкам допомоги в пошуку шляхів до професійної  самореалізації на ринку праці.  

17:20 07.12.2020

Історія успішного працевлаштування демобілізованого учасника АТО

     Працевлаштування учасників АТО – пріоритетне завдання фахівців Великомихайлівської районної  філії Одеського обласного центру зайнятості. Проблемних питань, які доводиться вирішувати учасникам АТО в мирному житті є чимало і самотужки справитися з ними дуже складно. У людей, які протягом тривалого часу були відірвані від звичайного життя, виникають нові питання та потреби. В першу чергу це, звичайно, психологічна реабілітація, а згодом і необхідність знайти роботу, забезпечити себе фінансово.

11:36 06.11.2020

Легалізація трудових відносин - один з ключових напрямків роботи

        Фахівці  Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості продовжують проводити інформаційну роботу з роботодавцями  з питань дотримання законодавства про працю та  зайнятість населення.

11:38 04.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень