A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Про вступ до Полтавського військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут

Дата: 17.05.2023 09:48
Кількість переглядів: 88

 Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (м. Полтава) у 2023 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів. Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями) “Комп’ютерні науки”, “Телекомунікації та радіотехніка”.

Прошу звернути увагу на наступне:

 

1. Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування – безкоштовні.

2. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого закладу, крім того, матимуть велику перевагу щодо призначення на посади молодших командирів, матимуть освіту та відповідне їй вище грошове забезпечення, порівняно з рядовими служби за контрактом.

3. Спеціальності повністю сумісні з цивільною сферою життя:

спеціальність 122 - Комп'ютерні науки,

спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка.

4. Заробітна плата випускників на даний час складає понад 20000 грн.

5. Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).

6. Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно до

законодавства України:

- щорічна оплачувана відпустка;

- безкоштовне лікування;

- можливість подальшого навчання;

-можливість стати на житлову чергу і отримати житло від держави або отримати пільговий безвідсотковий кредит в рамках програми молодіжного кредитування. Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.

7. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.

8. Є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу. При цьому, повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.

9. Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливістьпродовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр».

     Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м.Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби (20200-21500 грн.).

10. Прохідний бал для вступу знижено до мінімального – 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії.

11. В 2023 році вступ на навчання здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника (українська мова, математика та один предмет на вибір: фізика або історія України).

 

Контактний телефон:

+30506330035 (Гайдамака Ігор Іванович)

+380931138748 (Івко Сергій Олександрович)

email: ck4vkss@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень