A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Великомихайлівський відділ Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості

Успіх – це здатність крокувати від однієї невдачі до іншої, не втрачаючи ентузіазму

    Кожна людина по різному проживає стресові ситуації. Навіть маючи професійний досвід, раптова ситуація вивільнення інколи просто ставить у глухий кут. Завдяки тристоронній співпраці «клієнт – служба зайнятості – роботодавець» вдалось працевлаштувати Валентину Миколаївну Бережну.

09:37 07.08.2020

Будьте обережні: жертвою торгівлі людьми може стати кожен!

Щороку наші співгромадяни, які невдоволені рівнем заробітної плати в Україні або відсутністю роботи, намагаються виїхати в інші країни у пошуках більш гідних умов життя. Прагнучи одержати роботу за кордоном, більшість з них не підозрюють про те, що легально працевлаштуватися в багатьох країнах Європи не так і просто і зробити це можна через Державну службу зайнятості або фірми з працевлаштування, які мають відповідні ліцензії Міністерства соціальної політики України.

15:23 31.07.2020

Нові можливості разом із Coursera

     Безробітні Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Анастасія Бєлая, Тетяна Іванова та Алла Нікуліна  скористалися ініціативою міжнародної платформи онлайн-освіти Coursera та за сприянням служби зайнятості отримали можливість  безкоштовного проходження навчання на цій платформі за обраним  курсом, а по завершенні навчання -   отримання  сертифіката міжнародного зразка.

08:34 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень