A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ"

Дата: 26.04.2023 16:15
Кількість переглядів: 150

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР
        ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

ЗАЙНЯТОСТІ"

 

       Нова історія ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» розпочалась в 2011 році, центр став відокремленим структурним підрозділом Одеського обласного центру зайнятості на власній території. Урочисте відкриття відбулось 17 лютого 2011 року. Саме з цього часу ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» активно розвивається та постійно нарощує свої потужності.

       На території центру розташований комплекс з трьох будівель: 7-поверховий гуртожиток з комфортними кімнатами, поряд - 4-х поверхова будівля майстерень виробничого навчання, які оснащені необхідним обладнанням, та 5-поверхова будівля адміністративно-навчального корпусу.

        Для осіб з особливими потребами кожна будівля обладнана пандусами та великими ліфтами, а також на поверхах є спеціальні санітарні кімнати.

Для проживання слухачів, які приїжджають на навчання з інших міст і регіонів, у гуртожитку передбачені комфортні двомісні кімнати. На кожному поверсі розміщені кухні. У вільний час слухачі мають можливість відвідувати спортивний зал.

       Сьогодні Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – це один з найбільш сучасних навчальних закладів професійної освіти в Україні, в якому можна навчатись, підвищувати кваліфікацію за 33 професіями:

       - 9 професій промислового напрямку: «Електрогазозварник», «Електрогазозварник судновий», «Слюсар-ремонтник», «Токар», «Оператор верстатів з ПК», «Фрезерувальник», «Оператор котельні», «Швачка», «Кравець».

        - 6 професій будівельного напрямку : «Столяр», «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж», «Слюсар-сантехнік», «Штукатур», «Лицювальник-плиточник», «Робітник з комплексного обслуговування і ремонту будинків».

       -  9 професій адміністративно-побутового напрямку: «Перукар (Перукар-модельєр)», «Адміністратор», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення»,«Покоївка»,«Манікюрник»,«Педикюрник», «Візажист», «Касир(в банку)».

      - 9 професій торгівельно-харчового напрямку: «Контролер-касир», «Продавець продовольчих товарів», «Продавець непродовольчих товарів», «Касир торговельного залу», «Кухар», «Кухар судновий», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен».

Більше 70 напрямків короткотермінових курсів цільового призначення.

  • КЦП «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності»

  • КЦП «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу»

  • КЦП «AutoCAD - 2022»

  • КЦП «Будова та правила керування верстатами з програмним керуванням»

  • КЦП «Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом»

  • КЦП «Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу»

  • КЦП "Оператор безпілотного літального апарату (дрону)"

  • КЦП "Основи 3D друку" та ін.

         Навчальні кабінети та лабораторії обладнані сучасними електронними засобами навчання, всі навчальні приміщення світлі та з системою кондиціювання, з комфортними меблями. Штат Державного навчального закладу складається з висококваліфікованих викладачів.

        Навчально-виробничі майстерні обладнані необхідною сучасною технікою. Для здійснення виробничого навчання робочі зони обладнані спеціальними тренажерами, що дозволяє отримати всі необхідні навички для кожної професії.     

        Навчальний заклад повністю забезпечує процес професійно-практичної підготовки слухачів витратними матеріалами.

        Державний навчальний заклад не втрачає своєї сучасності протягом 10 років роботи. Ліцензує нові професії, які користуються попитом серед роботодавців, постійно удосконалює матеріально-технічну базу з урахуванням рекомендацій та вимог роботодавців. Відповідно до потреб роботодавців навчальний центр повинен чутливо реагувати на зміни кон’юнктури ринку, працювати на випередження.

      ДНЗ «ОЦПТО ДСЗ» визначено суб’єктом з підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за професією 5122 «Кухар». Це дає право навчальному закладу за 2 дні провести процедуру оцінювання рівня теоретичних знань та практичних навичок осіб, які бажають підтвердити рівень своєї кваліфікації за професією «Кухар» та отримати документ державного зразка.

      Основна мета роботи Одеського центру професійно-технічної освіти - надання кваліфікованих освітніх послуг дорослому населенню на основі впровадження провідних виробничих та інноваційних технологій навчання.

 

За більш детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів ДНЗ «ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПТО ДСЗ» та центрів зайнятості.

65076, м. Одеса, вул. Іцхака Рабіна,18а
 Тел. (048)705-44-11
 е-mail: mail@profcentre.odessa.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень