A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Турнір з футзалу «KHMELNITSKY OPEN CUP - 2023»

Дата: 03.02.2023 10:06
Кількість переглядів: 348

Вітаємо юних спортсменів!
 Наші юні земляки, збірна Футбольна дитяча команда Великоплосківської ТГ,(тренер Андрій Зарічук), взяла участь у змаганнях з міні – футболу «KHMELNITSKY OPEN CUP - 2023», що відбулися днями у м.  Хмельницький. Організатор змагань – Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. В рамках турніру було заплановано змагання у відразу восьми вікових групах. Чемпіона визначалисеред 6 команд зі всіх куточків України.

-Для нас  це був чудовий досвід гри  з міні – футболу (футзалу), тож маємо у планах і надалі розвиватися  у даному напрямку, - зазначив Андрій Зарічук. - Розраховували на кращий результат. Обов'язково покажемо його у майбутньому. Для цього готові наполегливо працювати, адже хлопці отримали задоволення від можливості виступати на такому рівні. Потенціал маємо неабиякий, та й завзяття команді не бракує. Рухаємося далі.
  Хочу подякувати команді,   до якої увійшли  спортсмени з Великоплосківської, Великомихайлівської та Любашівської громад за наполегливість і прагнення до перемоги. Вітаємо Дем'яненка Михайла (Тростянець),Балана Станіслава (Тростянець), Іванова Романа  (Новосавицьке),Труханова Кирила(Великоплоске), Абрамчука Андрія (Великоплоске), Масліхіна Валерія(Велика Михайлівка), Ковальчука Владислава (Велика Михайлівка), Іванова Олександра (Велика Михайлівка), Цуркана Даміра ( Любашівка) - він отримав титул «кращий гравець команди» - з гідним дебютом. Велика подяка батькам, керівництву Великоплосківської ТГ за підтримку дитячого та молодіжного спорту. Разом робимо важливу справу, адже тільки здорова нація будує здорове майбутнє країни.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень