A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей

20 листопада - Всесвітній день дитини

Сьогодні Всесвітній день дитини - день, коли світ підписав Декларацію прав дитини, згідно з якою дорослі зобов’язалися відстоювати дитяче право на щасливе життя, право бути з сім'єю і громадою, право на розвиток особистості, право на здоров'я, а також право на турботу та захист від насильства.

11:24 20.11.2022

Засідання комісії з питань захисту прав дитини Великоплосківської сільської ради від 19 жовтня 2022 року

19.10.2022 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Великоплосківської сільської ради сумісно з відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму.                   

15:38 19.10.2022

ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ – НОВИЙ ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК ДІЯЛЬНОСТІ ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

В минулому році в січні місяці Великоплосківська сільська рада утворила новий структурний підрозділ – Службу у справах дітей, яка перейняла на себе повноваження по захисту прав маленьких громадян та перед якою поставлені завдання реалізації на місцевій території державної політики у сфері соціального захисту дітей.

12:09 01.09.2022

ПРОЕКТ "Дитина не сама"

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з Офісом Президента, радником – уповноваженою Глави держави з прав дитини та дитячої реабілітації, Міністерством соціальної політики 21 квітня запускають загальнонаціональну інформаційну кампанію «Дитина не сама: інструкція з турботи».

08:31 06.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень