A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей

З нагоди  Міжнародного дня захисту дітей, з 27 травня по 4 червня  2021 року, заплановано багато різноманітних святкових заходів, які проводять заклади освіти, будинки культури та служба у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

15:42 28.05.2021

НЕ ДОПУСТИМО НЕЩАСНІ ВИПАДКИ СЕРЕД ДІТЕЙ!

Головним управлінням Національної поліції в Одеській області проаналізовано зареєстровані факти нещасних випадків , що сталися з дітьми впродовж лютого 2021 року.

09:40 24.03.2021

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

З метою популяризації розвитку сімейних форм виховання в Одеській області та пошуку кандидатів у патронатні вихователі, забезпечення прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом із батьками та надання їй та її рідним послуг, спрямованих на повернення в родину, Одеський обласний центр соціальних служб здійснює інформаційно-просвітницьку кампанію. З питання розвитку патронату над дитиною розроблено та знято відеоролик на тему: «Впровадження послуги патронату над дитиною». У разі виникнення необхідності в здійснені навчання кандидатів у патронатні вихователі надаємо контактний телефон для звернення: 0991074150

11:31 22.03.2021

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ У ДЗ «ДИТЯЧИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ САНАТОРІЙ «ЛЮСТДОРФ»

17 березня 2021 року 16 дітей Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району віком від  6 до 16 років направлені на оздоровлення в Дитячий спеціалізований санаторій «Люстдорф» МОЗ України за рахунок державних коштів.  Перевезення дітей громади на оздоровлення у санаторій «Люстдорф» відбулося за кошти місцевого бюджету. Продовжується оздоровча кампанії  у закладах оздоровлення та відпочинку. Діти пільгових категорій мають можливість оздоровлюватися протягом року. Для того, щоб отримати путівку, батькам або законним представникам дітей, необхідно звернутися  до директора школи, старости округу, Великоплосківської сільської ради.

16:56 18.03.2021

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЄ

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЄ  Одним з найважливіших завдань влади по забезпеченню соціального захисту дітей є реалізація їх права  на оздоровлення та відпочинок. Продовжується оздоровча кампанії  у закладах оздоровлення та відпочинку України дітей пільгових категорій визначених Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», які мають можливість оздоровлюватися протягом року та забезпечуються путівками в порядку черговості. Відповідно до чинного законодавства діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право на отримання путівки за місцем постійного проживання. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть отримати путівку за місцем фактичного проживання. Для того, щоб отримати путівку, батькам або законним представникам таких дітей, необхідно завчасно звернутися до директора школи або до служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

22:27 14.03.2021

Проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї»

Проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї»    Службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Дитина в сім’ї» на території Тростянецького та Новосавицького старостинських округів 01 та 09 березня з метою захисту законних прав та інтересів дітей, обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах. Рейд «Дитина в сім’ї» було проведено комісією у складі: начальника служби у справах дітей  Великоплосківської сільської ради – Кравцової С.В., начальника відділу у справах сім’ї, молоді та соціального захисту населення – Звягінцевої І.Л., старости Тростянецького старостинського округу – Дубровіної Г.В., старости Новосавицького старостинського округу – Орлової Л.А., директора школи Стукалової Л.Б., депутата - Баєвої Н.І. та соціального педагога Рудої Л.О.

20:42 12.03.2021

Оголошення про набір дітей у дитячий оздоровчий санаторій "Люстдорф"

                                        Шановні жителі громади!   Повідомляємо Вам, що на підставі  Постанови КМ України №641 від 22.07.2020 року із змінами внесеними згідно з Постановою КМУ №1100 від 11.11.2020 року п.14.  дитячий спеціалізований санаторій «Люстдорф» МОЗ України, розташований в місті Одеса, на живописному березі Чорного моря, в унікальній кліматичній зоні, де поєднуються морське і степове повітря надає можливість прийняти на санаторно-курортне оздоровлення дітей  з ортопедичною паталогією віком від  6 до 16 років. Термін лікування з 11.01.2021 по 10.02.2021 року.             На базі санаторію працює школа з 1 по 9 клас.

16:31 05.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень