A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей

Попередження про небезпечну молодіжну субкультуру «Редан»

В Україні було зафіксовано зростання активності нового молодіжного руху, який називається «Редан». Члени цієї субкультури використовують символіку павука та одяг стилю оверсайз для ідентифікації однодумців.

12:34 06.03.2023

Засідання комісії з питань захисту прав дітей Великоплосківської сільської ради

22 та 27 лютого 2023 року з метою забезпечення державної підтримки дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Службою у справах дітей сільської ради під головуванням Великоплосківського сільського голови Івана Батуріна, за участю представників органу місцевого самоврядування, директорів та педагогів Тростянецької та Новосавицької гімназії, старостів Тростянецького та Новосавицького старостинських округів та сімейного лікаря КНП «Центр первинної медико - санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. Засідання проходило в адмінприміщеннях Тростянецького та Новосавицького старостинських округів з трьома сім’ями опікунів, в яких виховується 2 дітей - сиріт та 8 дітей, позбавлених батьківського піклування.

16:17 28.02.2023

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ВТЯГНЕННЯ ДІТЕЙ ДО ЖЕБРАКУВАННЯ, БЕЗДОГЛЯДНОСТІ ТА БЕЗПРИТУЛЬНОСТІ

Одним з направлень Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради є своєчасне реагування та подолання основних причин дитячої бездоглядності на ранній стадії виявлення сімей, які мають низький рівень виховного потенціалу, вжиття заходів для запобігання соціальної незахищеності та сирітства.

10:19 28.02.2023

Профілактика та попередження нещасних випадків серед дітей Великоплосківської громади.

    Народження дитини приносить у сім’ю радість, нові приємні турботи. З появою на світ маленької людини, перед батьками постають різноманітні і складні завдання, а саме, щоб їх дитина росла здоровою і вихованою. Для того, щоб дитина розвивалася гармонійно, була життєрадісною, щоб виросла повноцінним громадянином, вона повинна в першу чергу бути здоровою - морально і фізично.

11:08 24.02.2023

Співпраця Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради з центром зайнятості шлях до вирішення актуальних питань

     13 лютого 2023 року, укладено наступну Угоду про співпрацю та взаємодію між Службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради та Великомихайлівським відділом Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості, який має на меті об’єднання зусиль та спільні дії у сфері сприяння працевлаштуванню неповнолітніх, дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

12:17 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень