A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей

Засідання комісії з питань захисту прав дітей Великоплосківської сільської ради

16.10.2023 року в адмінприміщенні Новосавицького старостинського округу відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини Великоплосківської сільської ради за участю представників органу місцевого самоврядування, директора Новосавицької гімназії, старости Новосавицького старостинського округу, лікаря КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради» та директора Новосавицького психоневрологічного будинку-інтернату.

14:31 18.10.2023

До Дня Усиновлення проведено урочистий захід на території Великоплосківської громади

17 вересня 2023 року у Великоплосківській громаді проведено урочистий захід, присвячений Дню Усиновлення. Це свято було встановлено в Україні, як данина подяки й поваги людям, які не побоялися взяти дитину у свою родину, дарують їй батьківську любов та турботу.

14:39 22.09.2023

Привітання до Дня усиновлення

17 вересня в Україні святкується Національний День усиновителів, опікунів, прийомних батьків і родин, які прийняли дітей, що за різних обставин втратили можливість виховуватись в рідних сім’ях.

17:13 15.09.2023

Профілактичні рейди серед сімей з дітьми Великоплосківської громади

З 13 по 21 липня 2023 року з метою забезпечення державної політики захисту та соціальної підтримки дітей пільгових категорій Службою у справах дітей сільської ради, представниками комісії з питань захисту прав дітей, педагогів навчальних закладів, старостів старостинських округів та лікарів КНП «Центр первинної медико - санітарної допомоги» Великоплосківської сільської ради проведено профілактичні рейди на території Тростянецького, Новосавицького старостинських округів та с. Великоплоске. Було обстежено 16 сімей з дітьми та проведено роз’яснювальну бесіду стосовно стану утримання та виховання дітей належним чином. Батькам з п’яти сімей надано усне попередження про неналежне утримання та виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх та неповнолітніх дітей. Комісією надано рекомендації виконавчому комітету Великоплосківської сільської ради щодо взяття на облік двох сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

10:38 24.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень