Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Міжнародний день дівчаток

Дата: 11.10.2023 14:28
Кількість переглядів: 122

Міжнародний день дівчаток відзначають у світі 11 жовтня. Свято встановили, щоб привернути увагу суспільства до проблем, з якими зіштовхуються діти жіночої статі.
Насправді це свято не про радість, щастя і легкість, а про те, як складно дівчаткам, дівчатам і жінкам часом доводиться в цьому світі. У різних країнах та культурах дівчаток нерідко видавали заміж у ранньому віці, а сьогодні багато хто з них зустрічається з насильством, нерозумінням, образами та дискримінацією.
Перший Міжнародний день дівчаток відзначили 11 жовтня 2012 року. Його темою була проблема ранніх шлюбів. У 2023 році День дівчат проходить під темою "Інвестуйте в права дівчат: наше лідерство, наш добробут.
Однак, попри сумний контекст цієї дати, в Міжнародний день дівчаток важливо привітати всіх причетних із їхнім святом і нагадати про те, яка сила закладена в кожній дівчинці.

З Днем дівчаток! Щастя, сміху, любові, задоволень, подорожей, здоров'я вам! Сяйте, як зірки, і йдіть по життю з гордо піднятою головою і задоволеною посмішкою!

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень