Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дитячий садок

"Теремок" у дитячому садку

У такий чудовий осінній, сонячний день , діти старшої групи поринули у світ казок та чисел. Розвивали  фантазію та творчу уяву . Усі разом виконували завдання та отримували призи,  у кінці заняття прослухали казку "Теремок" та спробували себе у ролі акторів.  Діти були активними , емоційним та щасливими .

16:44 09.11.2023

Заняття з малювання в дитячому садку

Восени в густим лісочку Вітер обривав листочки Всім деревам у гаю Зачіску робив свою. Обтрусив усі підряд - От і вийшов листопад Сьогодні діти середньої групи на занятті з малювання використовували нетрадиційні техніки, формували вміння знаходити художні образи в різних формах, створювати їх за допомогою відбитка долоні. На таких заняттях у дітей дуже добре розвивається творчий потенціал, бажання творити і вигадувати. Було весело

14:05 06.11.2023

Ліпка в дощову погоду

Дощик в дітсадочку. Виросли грибочки. Ліпити з пластиліну не тільки весело, але й дуже корисно. Дітки отримують величину користь від цього процесу. Гра з пластиліном - одне з найбільш розвиваючих занять для кожної дитини. Заняття з ліплення подобаються нашим дітлахам - це корисна, тиха, малоактивна діяльність, яка дозволяє заспокоїтися, але не втратити інтерес. Емоційний стан дитини в наш складний час - в пріоритеті наших вихователів.. Ось таку композицію зробили сьогодні діти середньої групи

15:50 01.11.2023

День писемності та мови у дитячому садку

Відзначення Дня української писемності та мови у дитячому садку Великоплосківського ОЗО - ліцею. Сьогодні вихованці старшої групи знайомилися із життям і творчістю Тараса Григоровича Шевченка,слухали вірші великого поета.  Щоденно виховуємо любов до рідної мови, до рідної України, своїх видатних  співвітчизниках

12:52 27.10.2023

Яскрава осінь у дитячому садку

Осінь, осінь. Все розфарбувала, Одягла довкілля в теплі кольори. Ми сьогодні, наче, в казці побували І сонечко всміхалось нам  згори. У такий чудовий , сонячний день діти середньої групи насолоджувалися теплими промінчиками та робили цікаву гусеницю  з листочків , які опали з дерев.

12:45 27.10.2023

Вихованці дитячого садка вивчають природу

Берізка біла, світла Ще сонця жде мабуть. А вже осінні мітли Скрізь листячко метуть Сьогодні завдяки гарній осінній погоді заняття з природи вихованці середньої групи провели на свіжому повітрі. На занятті діти вчилися розрізняти дерева за листям та гілочками. Отримали багато задоволення. Дякуємо захисникам за можливість виховвати!

16:05 19.10.2023

Малювали рушнички

Рано  матуся рушник вишивала,  Долю щасливу діткам бажала.  Шила матуся рушник-оберіг,  Щоб діточок у житті він беріг.  Сьогодні на занятті з малювання вихованці старшої групи знайомилися з народним оберегом-рушником та навчалися малювати візерунки на рушнику. Нехай ці чарівні рушнички створені від усього серця  дітей допоможуть нашим захисникам!

14:20 13.10.2023

Заняття з аплікації в середній групі

Сонечко прокинулось, Вмилось у росі, Розчесало хмаронькам кучеі усі, стукалось промінчиком у ваше вікно Я, сонечко, прокинулось діточки давно.  Сьогодні діти середньої групи на занятті з аплікації власноруч створювали сонечко. Учились розміщувати і наклеювати готові форми,формували вміння працювати з пензлем та клеєм. Хоч такий вид діяльності не зовсім легкий але діти були дуже задоволені.

14:37 11.10.2023

День дошкілля у дитячому садку

У вересні є чудове,  гарне свято – День дошкілля. Це свято для всіх дітей, які відвідують садочок і всіх дорослих, які працюють у садочку.Наші діти  провели чудовий день. Спробували себе у ролі художників, проходили веселі естафети, малювали гарні малюнки на асфальті , перетягували канат та будували гарний замок. Діти отримали велику кількість позитивних емоцій.☺️☺️☺️

13:29 26.09.2023

Святкування Дня миру у дитячому садку

Сьогодні , 21 вересня, Міжнародний день миру.  "Ми - єдині! Ми - за мир!" Під такою назвою пройшла година спілкування у середній групі.. Вихованці розмалювали картинки  діток ( як вони сказали, маленьких себе ),  які взявшись за руки обійняли нашу планету, яка так потребує миру та спокою. А потім  розповіли , що таке мир для них.  Хай же на нашій землі завжди панує мир та будуть щасливими наші дітки!

14:13 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень