Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дитячий садок

З вірою в дива!

Вже малеча вся чекає, так радіє дітвора. І усі усі дорослі Миколая ждуть у гості. Напередодні свята святого Миколая діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями. А в саме свято вихованці середньої групи прикрашали маленькі саморобні ялиночки. Дуже старалися. Всім хотілось догодити Миколаю. Вийшло все чудово. І за свої старання малечі під подушками своїх ліжечок знайшли маленькі подарунки від святого Миколая. Всі були дуже задоволені

15:45 06.12.2023

Допомога пташкам

Сьогодні екологічна стежинка привела діток у Пташине містечко. Діти називали зимуючих пташок і розвішували годівнички. Дітки щодня будуть спостерігати, хто  прилітатиме до наших їдалень. Сита пташина не замерзне  навіть у люті морози.

14:14 04.12.2023

Заняття з підручними матеріалами

Діти дослідники від народження. Знання отримані в процесі практичної діяльності набагато краще засвоюються дитиною. Сьогодні діти середньої групи по при заняття за розкладом провели експеримент зі снігом. Для усвідомлення того що "білий"не завжди означає "чистий"

13:47 28.11.2023

Виготовлення їжачків

В нас гуляє біля тину, Має носик-намистину, Сам він схож на будячок Це колючий їжачок. Сьогодні діти середньої групи своїми руками зробили їжачків  ,використовуючи для його голочок ялинку.  На занятті діти розвивали дрібну моторику , уяву , фантазію та охайність в роботі . По завершенню заняття у наших дітей з'явилися маленькі друзі - їжачки.

12:59 17.11.2023

Малювали осінь

Зшумів старий наш клен,  Листя опадає,  Кольористим пір'ячком В повітрі кружляє. Самостійна художня діяльність у старших дошкільнят з використанням  нетрадиційної техніки малювання. Малювати долоньками цікаво та весело.

14:54 16.11.2023

Життя садочка

Зазирнемо у віконце садочка: що вони там роблять? Похмурий день, висипає дощик за вікном, а  дітки середньої групи не сумували- вони грали, співали пісні, танцювали, робили аплікації   за темою  "Будиночки". В ході заняття повторили геометричні фігури та кольори, всі разом читали казочку та веселилися.

14:53 15.11.2023

"Теремок" у дитячому садку

У такий чудовий осінній, сонячний день , діти старшої групи поринули у світ казок та чисел. Розвивали  фантазію та творчу уяву . Усі разом виконували завдання та отримували призи,  у кінці заняття прослухали казку "Теремок" та спробували себе у ролі акторів.  Діти були активними , емоційним та щасливими .

16:44 09.11.2023

Заняття з малювання в дитячому садку

Восени в густим лісочку Вітер обривав листочки Всім деревам у гаю Зачіску робив свою. Обтрусив усі підряд - От і вийшов листопад Сьогодні діти середньої групи на занятті з малювання використовували нетрадиційні техніки, формували вміння знаходити художні образи в різних формах, створювати їх за допомогою відбитка долоні. На таких заняттях у дітей дуже добре розвивається творчий потенціал, бажання творити і вигадувати. Було весело

14:05 06.11.2023

Ліпка в дощову погоду

Дощик в дітсадочку. Виросли грибочки. Ліпити з пластиліну не тільки весело, але й дуже корисно. Дітки отримують величину користь від цього процесу. Гра з пластиліном - одне з найбільш розвиваючих занять для кожної дитини. Заняття з ліплення подобаються нашим дітлахам - це корисна, тиха, малоактивна діяльність, яка дозволяє заспокоїтися, але не втратити інтерес. Емоційний стан дитини в наш складний час - в пріоритеті наших вихователів.. Ось таку композицію зробили сьогодні діти середньої групи

15:50 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень