Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дитячий садок

Екскурсія до музею с. Великоплоске

 Сьогодні вихованці дитячого садочка  побували на екскурсії в музеї.Там  для них працівники музею провели цікаву екскурсію по шляхам  минулого нашого села. Малечі  було дуже  цікаво  познайомитись з  атрибутами сільського  побуту, доторкнутися до старовинних речей. Діти були просто в захваті! Дякуємо   Чернігівській Ларисі Іванівні та Єждіній Олені Олександрівні за запрошення та  цікаву екскурсію.

22:49 18.05.2023

З дітлахами про безпеку на дорозі

Протягом тижня в нашому садочку проводиться тиждень безпеки дорожнього руху. Діти середньої групи мають можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху, облаштування дороги, дію світлофора. Дітям надавалась можливість запам'ятати наданий матеріал розмальовуючи картинки на данну тематику.

23:23 17.05.2023

Прогулянка парком вихованцями Великоплосківського дитячого садка

Екологічна  стежинка привела малят до парку. Діти спостерігали за розвитком рослин,порівнювали з тим , якими вони були тиждень тому ,  милувалися красою природи рідного краю. При цьому вихователь Кожанова Зінаїда Андріївна  неодноразово привертала увагу вихованців  дбайливо ставитися  до оточуючого середовища.

09:39 05.05.2023

Життя дитячого садка Великоплосківького ОЗО- ліцею

Сьогодні у сонячний, весняний день діти старшої групи під час інтегрованого заняття  повторили назви птахів та  дуже здивувались, коли  дізналися, що курка - одомашнений  птах. Повторили найменування геометричних фігур і за допомогою них зробили чудових сонячних курчат. Після занять  всією дружньою командою вирушили на прогулянку -  дихати свіжим повітрям та займатися спортом на тренажерах. Діти отримали багато позитивних емоцій. 

15:50 02.05.2023

Ігри з піском у дитячому садку

Не дуже теплий, але сонячний день, чудова  нагода погратися у піщані ігри. Пісок відкриває неосяжне поле діяльності для юних дослідників та експериментаторів. Такий вид діяльності допомогає дітям краще пізнавати навколишній світ неживої природи , пізнавати властивості піску , вчитися  діяти в команді .

13:41 30.04.2023

Все починається з любові до рідного краю!

Все починається з любові до рідного краю! Здається все дуже звичним , коли діти йдуть на прогулянку. Але кожну прогулянку можна перетворити в міні-екскурсію стежинками рідного села! І ось така екскурсія відбулася  у вихованців  дитячого садка , коли під час прогулянки вони в котрий раз  милуються природою , весняними квітами . запам'ятовують нові назви рослин .Крістєва Вікторія Вікторівна звертає  увагу дітей  на те , що робиться нашими односельцями, громадою для того , щоб рідне село було красивим , незвичайним . Привчає  дітей шанобливо ставитися до праці інших, пишатись здобутками своєї громади. Бо вони - поки найменші мешканці нашої громади - наше світле майбутнє, яким надалі підтримувати та розвивати нашу громаду. Сподіваємось, що такі заняття допоможуть сформувати  у дітей  почуття відповідальності за свої дії, любов до рідного краю.

07:40 29.04.2023

Весна іде, тепло несе!

Сонце луг поцілувало- все навколо жовтим стало. Дуже хочеться тепла і сонця. Діти середньої групи на прогулянці продовжують спостерігати за рослинами найближчого оточення. Ільїна Світлана Іванівна ще раз звернула увагу вихованців на умови, необхідіні для росту і розвитку  рослин.

12:34 19.04.2023

Народні традиції у дитячому садку

Писанка — символ Великодня. Знайомство з народними, релігійними святами і традиціями  починається ще в дитячому садку. Незабаром настане шановане і радісне свято Великодня.

10:08 12.04.2023

Продовжуємо знайомитись з весняними квітами

Незважаючи на те що на дворі холодно і дощить, все одно  вже почувається свіжий подих весни. Діти середньої групи на занятті з аплікації створили весняні клумби з першоцвітів. Пригадали, які квіти зацвітають весною. Ця робота принесла багато задоволення дітлахам

15:22 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень