Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дитячий садок

Вихованці дитячого садка святкують День незалежності України

Україна ... рідний край . Золота , чарівна  сторона. Сьогодні свято нашої рідної країни - ми святкуємо День Незалежності , самостійності нашої Держави. Вихованці нашого дитячого садка познайомилися з цим святом  та дізналися  багато нового , малювали  та своїми руками зробили  роботи , через які показали свою  любов до рідної країни.

14:24 24.08.2023

Цікава та пізнавальна прогулянка вихованців Великоплосківського дитячого садка

Літо ☀️- це час для відкриттів, творчого натхнення, заряджання позитивною енергією. Для того щоб творчисть дошкільнят приносила задоволення, а вироби - радість, можливо навіть із підручних "літніх" матеріалів створити справжній шедевр. Для цього йдемо на луки і починаємо фантазувати. Використання природних матеріалів дає можливість створювати унікальні композиції, здатні подарувати радість не тільки самій дитині, а й усім оточуючим

15:37 28.07.2023

Дослідницька діяльність у Великоплосківському садочку

Сонце ☀️. Літо ☀️  І ми щасливі діти☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Дослідницька діяльність😀😄😆😗 Як багато навколо цікавого, варто тільки подивитись і ось воно- диво- дивне.  Звичайні черв'ячки з серветки ростуть та стають яскравими за допомогою звичайної води, а наші  вихованці ознайомлюються з деякими фізичними властивостями води, паперу, фарб. Сплинуть роки і вони вже самостійно у стінах школи зможуть пояснити ці явища. Але наразі - диво, а вони - маленькі чарівники!

09:31 27.07.2023

Дбаємо про безпеку дітлахів

Під час повітряної тривоги вихованці Великоплосківського  дитячого садка швидко йдуть в укриття. Діти роблять це швидко і організовано. В самому укритті малята не сумують і не піддаються паніці. Діти чітко знають де знаходиться їхня зона. Сьогодні для того щоб відволікти діточок від погодних думок спробували самі придумати і показати казку за допомогою пальчикового театру

22:35 21.07.2023

Веселе заняття у Великоплосківському дитячому садочку з мильними бульбашками

Взяла соломинку маленька Марійка. В намилену воду вмочила кінець. А потім дмухнула в оту соломинку. І бульбашки мильні поніс вітерець.        Сьогодні вихованці нашого дитячого садка пускали незвичайні мильні бульбашки, а робили це за допомогою пластикових пляшок і серветки, прикріпленої за допомогою гумки. Змагалися: в кого вийде сама довга піна; в  кого утримається на руках. Діти отримали багато задоволення і позитивних емоцій

13:47 20.07.2023

Навчання з пожежної безпеки у дитячому садочку

Сьогодні до дитячого садка села Великоплоке  завітали справжні інспектори з пожежної безпеки. Вони розповіли багато цікавого дітям, ставили вихованцям  складні питання , але  малеча досить добре на них відповідала, показуючи систематичну, якісну роботу з профілактики пожеж. За це пожежники їх похвалили і дали змогу  не тільки побачити справжніх інспекторів але навіть приміряти справжню пожежну форму. Діти були просто в захваті! Дякуємо  пожежникам - рятівникам   пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області за їх систематичну допомогу у профілактиці  пожеж. Сподіваємось, що й  надалі  будемо зустрічатись лише для профілактики

18:48 12.07.2023

Вихованці Великоплосківського садочка вітають усіх з Днем Конституції

Я- українець. Є у мене право. На рідну мову та свою державу. На гордий прапор золотисто- синій. На щастя жити у такий країні. Сьогодні вихованці дитячого садка на занятті отримали загальні уявлення про Конституцію України, дізнались про  значення  символів нашої держави, а потім  закріпили набуті знання  - виготовили проєкцію своїх маленьких люблячих сердець для рідної України.

13:08 28.06.2023

Трудова діяльність у Великоплосківському садочку

У прекрасний, сонячний день наші діти не тільки розважалися і оздоровлювалися, але й займалися трудовою діяльністю. Сьогодні наші малюки вчилися прати одяг для ляльок, вчилися розвішувати білизну. Вивчали правила прання, розвивали працьовитість, старанність. Для дітей це було пізнавально та захоплююче. Про це говорять їхні щирі посмішки.

14:03 27.06.2023

Організація природного довкілля у Великоплосківському садочку

Прогулянка для дошкільнят -не просто  цікавий відпочинок, а й щоденній відкриття. На прогулянці вихованці дитячого садка спостерігали за деревами, які ростуть на дитячому  майданчику та за його межами. Діти були дуже вражені, що нещодавно на цьому маленькому деревці вони спостерігали,  як розпускаються квіти. А сьогодні та майже стиглі вишні.

08:54 13.06.2023

Випускний у Великоплосківському дитячому садочку

Коли завершується рік? Для  нашої країни 31 грудня, для громадян східних країн - в лютому. Рік агрономів завершується після збору врожая. А для школярів та вихованців  - в травні. 29.05.2023  - знаменна дата для вихованців  Великоплосківського дитячого садка -  старша група прощається зі своїми улюбленими  вихователями, які кожного дня вкладали свою частинку тепла в дитячі серця.  Саме їм та батькам, які протягом всього життя йдуть поруч зі своєю малечею, діти присвятили урочисті слова, зворушливі пісні та яскраві  танцювальні композиції. Вони  покидають  улюблений  дитячий садок з сумом , але знаючи, що  попереду їх  чекає багато нового і цікавого. З випускним вас , малюки,  хорошого навчання в школі, посидючості, відповідальності, радості, нових успіхів, знайти в школі безліч нових друзів, здоров’я, нових цікавих знань та вмінь, нехай все завжди виходить!

14:46 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень