A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Фінансовий відділ Великоплосківської сільської ради

Які мають бути дії суб’єкта господарювання при відключенні світла в господарській одиниці, коли неможлива робота на комп’ютері з ПРРО?

Головне управління ДПС в Одеській області  повідомляє, що Законом України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) передбачено можливість роботи ПРРО в режимі офлайн у випадку відсутності зв’язку ПРРО з фіскальним сервером ДПС.

11:23 12.12.2023

Фіскалізація розрахунків платниками єдиного податку

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

10:10 06.12.2023

Сплата податкових зобов’язань з плати за землю

Чи нараховуються штрафні санкції та пеня за порушення строків сплати податкових зобов’язань з плати за землю, якщо платник податку не сплатив податкові зобов’язання, задекларовані в податковій декларації з плати за землю, а погашення податкового боргу відбулося внаслідок подання уточнюючої декларації щодо зменшення сум раніше нарахованих зобов’язань відповідно норм п.п. 69.14 п. 69 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ? 

10:04 05.12.2023

Які налаштування в Android/iOS необхідно зробити суб’єкту господарювання при використанні ПРРО ДПС та надходженні повідомлення, що ПРРО заблоковано у зв’язку з перевищенням строків роботи в режимі офлайн?

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, якщо при використанні програмного забезпечення (далі – ПЗ) «ПРРО ДПС» суб’єкту господарювання надходить повідомлення, що програмний реєстратор розрахункових операцій (далі – ПРРО) заблоковано у зв’язку з перевищенням строків роботи в режимі офлайн необхідно:

09:50 05.12.2023

Як ФОПу — платнику єдиного внеску знятись з обліку в ДПС

Податківці знімають з обліку платників єдиного внеску - ФОПів керуючись відомостями з реєстраційної картки, наданих держреєстратором, після необхідних перевірок платників та проведення остаточного розрахунку (абз. 11 ч. 1 ст. 5 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» № 2464-VI від 08.07.2010 р. та абз. 3 п. 8 Порядку № 1162).

12:01 04.12.2023

Державна податкова служба України: У розділі «Онлайн-навчання» розміщено нові матеріали для платників

У розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС, який містить корисну інформацію з податкової тематики, навички заповнення податкової звітності та розуміння оптимальних механізмів сплати, розміщено нові матеріали.

08:00 28.11.2023

Контакт-центр ДПС надає відповіді на запитання щодо реєстрації та застосування РРО/ПРРО

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що Контакт-центр ДПС на постійній основі надає фізичним та юридичним особам інформаційно-довідкові послуги з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

09:05 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень