A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ бухгалтерського обліку та звітності

Залишкова вартість = 0. Як оприбуткувати на баланс?

Бюджетна установа отримала майно від іншої бюджетної установи. В Акті приймання-передачі зазначено, що первісна вартість об’єкта дорівнює сумі нарахованого зносу, тобто залишкова вартість дорівнює нулю. За якою вартістю слід зарахувати цей об’єкт на баланс?

09:41 24.08.2023

Відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами: зміни

В електронному кабінетні страхувальника з’явився листок непрацездатності з причиною непрацездатності «Вагітність та пологи». А чи може працівниця, на яку оформлено такий лікарняний, продовжити працювати й не оформлювати відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами? Може. А чи можна цю відпустку трішки зсунути й скористатися її привілеями пізніше? З недавніх пір така «опція» також доступна для майбутніх матусь. Розповідаємо.

11:00 18.08.2023

Чи може роботодавець відмовити батькові у наданні відпустки при народженні дитини

Відповідно до статті 19-1 Закону України «Про відпустки» одноразова оплачувана відпустка при народженні дитини тривалістю до 14 календарних днів (без урахування святкових і неробочих днів) надається не пізніше трьох місяців з дня народження дитини таким працівникам:

12:46 17.08.2023

Щорічна відпустка дрібними частинами: чи можна надавати по 1, 3 чи 5 к.д.?

Працівник установи бажає використовувати свою щорічну відпустку дрібними частинами (по 1, 3, 5 к. д. тощо). Чи можливо це? Чи може роботодавець у цьому йому відмовити? Чи встановлені якісь обмеження щодо поділу щорічної відпустки у період дії воєнного стану?

09:34 10.08.2023

Кабмін затвердив Порядок використання електронних довірчих послуг в органах державної влади, ОМС, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності

Порядок визначає вимоги щодо використання кваліфікованих електронних довірчих послуг в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності (далі — державні установи).

12:24 09.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень