A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ бухгалтерського обліку та звітності

Яким чином нараховувати ЄСВ якщо сума допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, в розрізі окремих місяців не перевищує розмір мінімальної заробітної плати?

Яким чином нараховувати єдиний внесок працівнику за основним місцем роботи, якщо сума допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, в розрізі окремих місяців не перевищує розмір мінімальної заробітної плати?

09:00 08.09.2023

Про оподаткування ПДФО та ВЗ грошової винагороди обласного рівня за рахунок та в межах коштів, передбачених в обласному бюджеті

Управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що відповідно до пп. 14.1.54 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами і доповненнями (далі - Кодекс) дохід з джерелом його походження з України - це будь-який дохід, отриманий резидентами або нерезидентами, у тому числі від будь-яких видів їх діяльності на території України (включаючи виплату (нарахування) винагороди іноземними роботодавцями), її континентальному шельфі, у виключній (морській) економічній зоні.

11:01 06.09.2023

Відпустка на другу дитину чоловіку, якщо жінка у відпустці по догляду за першою дитиною

Чи може чоловік (працівник установи) у якого народилася друга дитина оформити відпустку по догляду за дитиною до трьохрічного віку, якщо у нього дружина перебуває у декретній відпусці з першою дитиною?

10:36 31.08.2023

Хвороба у відпустці: що треба знати

Хвороба може застати зненацька, коли людина перебуває у відпустці. Як діяти роботодавцю в такому випадку? Що буде з відпусткою? Чи оплачувати лікарняні? На всі ці та інші запитання ви знайдете відповідь у цій статті.

15:15 30.08.2023

Заміна зарплати на лікарняні: рахуємо середню для лікарняних

У бюджетних установах доволі часто проводять сторнування раніше нарахованої зарплати у зв’язку з нарахуванням лікарняних. Як це вплине на розрахунок середньої зарплати для наступних лікарняних, читайте у сьогоднішній статті.

10:00 25.08.2023

У Раді підтримують запровадження штрафів за затримку виплати зарплати

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів вважає за доцільне розпочати роботу над розв’язанням питання своєчасної виплати заробітної плати в Україні, яка згідно з практикою Європейського суду з прав людини є правом приватної власності.

09:45 25.08.2023

Залишкова вартість = 0. Як оприбуткувати на баланс?

Бюджетна установа отримала майно від іншої бюджетної установи. В Акті приймання-передачі зазначено, що первісна вартість об’єкта дорівнює сумі нарахованого зносу, тобто залишкова вартість дорівнює нулю. За якою вартістю слід зарахувати цей об’єкт на баланс?

09:41 24.08.2023

Відпустка у зв’язку з вагітністю та пологами: зміни

В електронному кабінетні страхувальника з’явився листок непрацездатності з причиною непрацездатності «Вагітність та пологи». А чи може працівниця, на яку оформлено такий лікарняний, продовжити працювати й не оформлювати відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами? Може. А чи можна цю відпустку трішки зсунути й скористатися її привілеями пізніше? З недавніх пір така «опція» також доступна для майбутніх матусь. Розповідаємо.

11:00 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень