A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей

На территорiї Великоплосківської ОТГ було проведено акцію "З теплом у серці"

До акції приєднались жителі громади. Одяг, взуття, іграшки було передано до пункту прийому "ТУРБОТА", який створено для домоги людям, що опинились в складних життєвих обставинах. Люди, які потребують допомоги, можуть прийти до пункту і самі вибрати собі речі. Висловлюємо щиру подяку жителям с.Великоплоске та старостинських округів, які відгукнулися на акцію та просимо небайдужих громадян й надалі приєднуватись до благодійності, жертувати одяг, взуття, які потім зможуть використовувати інші люди.

09:11 18.12.2020

20 ЛИСТОПАДА - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДИТИНИ

Всесвітній день дитини був проголошений Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у 1954 році, а через 30 років ухвалила Конвенцію про права дитини — основоположні документи у сфері захисту прав дітей.  Він відзначається 20 листопада як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Конвенція стала найбільш широко ратифікованою угодою про права людини в історії та допомогла поліпшити життя дітей у всьому світі та була ратифікована Україною ще 27 лютого 1991 року і набула чинності 27 вересня 1991 року.

11:01 20.11.2020

Як постійний крик на дитину, впливає на її здоров'я. Ніколи. Ніколи не робіть цього!

Виховання дітей — це досить захоплюючий процес, який потребує багато терпіння, витримки та знань. Якщо дитина розуміє тільки після крику, значить десь пішов перекіс. Постійний крик негативно впливає на дитячу психіку і викликає у дітей агресію, скутість та невпевненість в собі.

23:32 27.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень