Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Служба у справах дітей на профілактичному рейді «Дитина в сім’ї»

Дата: 25.03.2024 10:24
Кількість переглядів: 30

Фото без описуЗ 11 по 22 березня 2024 року з метою забезпечення державної політики захисту та соціальної підтримки дітей пільгових категорій Службою у справах дітей сільської ради, представниками комісії з питань захисту прав дітей, співробітниками ЮПСП Великомихайлівського ВП Роздільнянського відділу поліції ГУНП в Одеській області, педагогів навчальних закладів, старостів старостинських округів, депутатів Великоплосківської громади, помічника депутата Одеської обласної ради, інспектора та в.о. директора КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Великоплосківської сільської ради проведено профілактичні рейди на території Тростянецького, Новосавицького, Слов’яносербського старостинських округів та с. Великоплоске.

У ході проведених рейдів було обстежено 7 сімей, де виховується 15 дітей і проведено роз’яснювальну бесіду стосовно стану утримання та виховання дітей належним чином, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушення їх прав, про що складено акти обстеження житлово-побутових умов дітей.

Батькам з 3-х сімей с. Великоплоске і Слов'яносербського старостинського округу надано усне попередження про неналежне утримання та виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх та неповнолітніх дітей.

Також на батьків ще з 2-х сімей Тростянецького старостинського округу складено протоколи згідно ст. 184 КУпАП про неналежне утримання, виховання та виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За 2 дні після проведеного рейду батьки с Тростянецького старостинського округу, малолітні діти яких взяті на облік, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради швидко відреагували на зауваження представників комісії профілактичного рейду та змінили умови проживання, виховання і утримання дітей в будинку, про що надали фото звіт.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Шановні громадяни, у разі виявлення сімей, в яких батьки не виконують батьківські обов’язки просимо звертатися до Служби у справах дітей Великоплосківської сільської ради за адресою: с. Великоплоске, вул. Центральна, будинок 121.

Чужих дітей не буває!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень