A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Тростянецька гімназія вітає з Днем Державного прапора України!

Вітаємо з Днем Державного прапора України! Бажаємо, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай. Нехай Країна росте і процвітає, нехай прапор країни розвивається на вітрі і дарує добру надію українцям на щасливе життя!

11:05 23.08.2023

Привітання з Днем молоді від вчителів Тростянецької гімназії!

Сьогодні день тих людей, на яких сподіваються, і з ким пов'язане майбутнє нашої країни та майбутнє кожного з нас. Тому побажання для вас сьогодні такі: терпіння та сміливість у всіх вчинках! Щоб ваш дух був сильний і щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії. Стати зразком для ваших майбутніх дітей! Шукайте та знаходьте виходи із важких ситуацій та будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров'я вам, щасливих днів у всьому! З Днем Молоді 

12:47 12.08.2023

Відкриття "Класу безпеки"

Сьогодні відбулось відкриття «Класу безпеки» в Тростянецькій гімназії.    Клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги та пожежної безпеки. Тут діти зможуть і в теорії і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час дорожнього руху та сигналу «Повітряна тривога». ‼️  В цей день співробітники Служби порятунку разом із медиками провели тематичне заняття з дітьми.  У інтерактивній формі школярів навчали, як уникати небезпеки, правильно діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та в інших екстремальних ситуаціях. Для кращого засвоєння важливих знань рятувальники використовували наочні матеріали, розроблені ДСНС України .

17:40 04.08.2023

Вітаємо  з Днем Конституції України! 💛💙

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Від щирого серця зичимо усім міцного здоров'я, бадьорості духу та впевненості у безхмарному конституційному майбутньому нашої держави. Нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Будуймо разом демократичне громадянське суспільство! Слава Україні! 

08:51 28.06.2023

У Тростянецькій гімназії відбулося вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту для учнів 9-го класу.

Дорогі наші випускники! Вітаємо Вас з закінченням 9-го класу. Дехто хто з вас продовжать навчання в школі. А тим, хто вирішив почати нове, самостійне життя, ми хочемо побажати легкого подолання перешкод на шляху до наміченої мети. Все у Ваших руках, можливості безмежні, треба тільки рухатися вперед з життєлюбством і наполегливістю. Удачі вам, кохані наші учні!

16:40 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень