A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Час і досі не загоїв рани

Жодна війна не проходить безслідно. Кожна залишає свій кривавий відбиток в історії, зруйноване життя, долі.  А нам залишається лише  вшановувати пам'ять загиблих. Тому сьогодні в закладі  в День вшанування учасників бойових дій  на території інших держав  була вшанована пам'ять загиблих. Кожанова Олена Миколаївна з учнями 8-Б класу  згадала події 35- річної давнини, розповіла про нашого земляка Китаєва Павла на честь якого встановлена меморіальна пам'ятна дошка в закладі.  В шкільній бібліотеці для всіх учнів була організована книжкова тематична виставка" Афганістан : історія та пам'ять". 

14:41 15.02.2024

Клас безпеки в дії

Час диктує свої правила. І в пріоритеті зараз - безпека дітей. Саме для цього в минулому році був створений клас безпеки - застерегти дітей від небезпеки, ознайомити з макетами вибухових присторів, повторити правила поводження при пожежі, на дорозі, першої допомоги. Протягом року  класні керівники працюють зі своїми класами  з різних питань. Але обов'язково проводять  заняття в класі безпеки. На цьому тижні  клас безпеки відвідали учні 8-А класу  зі своїм класним керівником Сорокіним Олександром Петровичем. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати!

08:47 15.02.2024

День Святого Валентина

 Любов - почуття, яке зближує та надає крила доброти, які допомогають людині робити цей світ кращим. Сьогодні  вчителька англійської мови Кожанова Ольга Василівна  на уроках англійської мови провела для учнів початкової школи  цікаві  уроки, присвячені   відзначенню цього чудового дня. Діти  дізналися багато цікавих фактів про святкування Дня Святого Валентина, робили валентинки та розгадували кросворди. На уроках мистецтва та технологій робили поробки до Дня Святого Валентина. Класний керівник 7 класу Храмова Ірина Василівна на класній годині допомогла своїм учням визначитися, як можна проявити свої почуття, зробити валентинку власноруч.  А з 11 класом на уроці  української літератури  обговорили тему " Україна романтична". Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і виховувати!

13:27 14.02.2024

Працюємо з Інтернетом безпечно

Протягом минулого тижня  вчителька інформатики Єгорова Олена Вікторівна провела ряд заходів щодо безпечного користування Інтернетом. На уроці діти згадували правила користування Інтернетом, переглядали цікаві відео та презентації за темою. 

13:25 12.02.2024

Працюємо з Інтернетом безпечно

Продовжуємо працювати з дітьми над  безпечним користуванням Інтернетом. Сьогодні для учнів 4 класу класним керівником Кожановою Ольгою Василівною  була проведена класна година до Всесвітнього дня безпечного Інтернету. Діти дізналися багато цікавих фактів, переглядали відео. Також говорили про правила безпеки в Інтернеті для дітей, доповнили лепбук  порадами: чим шкідливий та корисний Інтернет. На уроках дизайну технологій з вчителем Перстньовою Людмилою Василівною діти робили поробки до відзначення цього дня.

14:27 08.02.2024

Читайте - з книгами цікавіше!

Сьогодні шкільний бібліотекар Гребенщікова Ніна Іванівна разом з класним керівником 3 класу Чернігівською  Юлією Миколаївною  провели для учнв 3 класу заняття " Читайте - з книгами цікавіше!" до Всесвітнього дня читання вголос. Діти почитали в голос, зробили тематичні закладинки  з прислив'ям про книги,  прослухали цікаву казку. Приєднуйтесь до цієї чудової акції! Читайте вголос своїм дітям! Можливо, саме це залишиться для них найприємнішим спогадом. А можливо, ви започаткуєте  свою сімейну традицію.

22:02 07.02.2024

День Безпечного Інтернету

Сьогодні класний керівник 2 класу Соколова Наталія Павлівна провела для учнів  виховну годину до Дня безпечного Інтернету.Учні виконали багато вправ: розгадували ребуси, називали складові комп'ютера, розбирали комп'ютерний сленг, запам'ятали правила поведінки в Інтернеті. Всі дуже активно попрацювали.  Дякуємо ЗСУ за можливість навчати

15:07 07.02.2024

Безпечний Інтернет

Сучасне життя вимагає від нас освоєння сучасних технологій. І вже нікого не здивуєшь тим, що учень впевнено користується телефоном ( планшетом, ноутбуком, комп'ютером). Але не треба забувати про ризики,  з якими стикаються діти при користуванні Інтернетом. Бо, на жаль, популярна мережа зараз  не лише виховує і навчає, відкриває щось нове, а й наражає на ризики. Саме задля того, щоб діти уникнули цих негараздів,  класний керівник 3 класу Чернігівська Юлія Миколаївна провела з учнями свого класу виховне заняття " Безпечний Інтернет". Протягом заняття діти працювали з індивідуальними інтерактивними зошитами, вчилися  відрізняти фейкову інформацію. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати.

15:11 06.02.2024

Мінна безпека

З метою профілактики мінної безпеки  учні 7 класу на чолі з Храмовою Іриною Василівною відвідали клас безпки при Великоплосківському ОЗО - ліцею та ознайомились з головними правилами поводження при знаходження мін, поводження з  підозрілими предметами. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати

15:04 06.02.2024

Пам'ятай про Крути

Сьогодні, 29 січня, ми згадали події під Крутами. Кожанова Олена Миколаївна та Соколова Наталія Павлівна  з учнями 5-Б та 2 класів провели тематичні виховні заходи. Олена Миколаївна підготувала для учнів тематичну фотозону, а Гребенщікова Ніна Іванівна - тематичну бібліотечну виставку. Дякуємо ЗСУ за мождивість згадувати.

15:38 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень