A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Стежками Кобзаря

Славимо українських письменників! І, звісно, не можемо  не згадати про  День народження Великого Кобзаря. До цього Дня Кожанова Ольга Василівна провела з учнями 4 класу класну годину - діти дізналися багато цікавих фактів, переглядали відео, відповідали на питання вікторини, розповідали вірші та складали пазли,  робили лепбук. Тимощук Анастасія Вікторівна  з учнями  5-х класів  створили  лепбук та розгадували кросворди, а з учнями 9 класу провели квест " Стежками Кобзаря". Дякуємо ЗСУ за можливість згадувати!

17:17 07.03.2024

Клас безпеки в дії

Продовжуємо займатись з учнями профілактичною роботою з мінної безпеки. Для цього класний керівник 8-Б класу Храмова Олена Юріївна провела заняття з учнями свого класу у Класі безпеки. Під час заняття діти повторили правила з техніки безпеки, розглянули муляжи мін та обговорили дії при знахідці небезпечних предметів. Війна триває. Підтримуємо та бережімо один одного! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати!

17:05 07.03.2024

ІІ етап " Пліч - о - пліч Всеукраїнської шкільної ліги" Змагання з волейболу

1 березня на базі нашого закладу відбувся ІІ етап " Пліч - о - пліч Всеукраїнської шкільної ліги" Змагання з волейболу. На урочистому відкритті  зі словами привітання виступили Великоплосківський сільський голова Батурін Іван Максимович, начальник відділу освіти, культури,спорту, молоді та туризму Великоплосківської сільської ради Ярочкін Володимир Юрійович, вчитель фізичної культури Великоплосківського ОЗО - ліцею Сорокін Олександр Петрович. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих. Для налаштування на змагання дівчата  нашого ліцею провели з учасниками  веселу руханку і розпочалися змагання.  Під час  запеклої боротьби з  командами Тростянецької гімназії, Слов'яносербської гімназії, Новосавицької гімназії наші команди дівчат та хлопців посіли  І місце у ІІ етапі Ліги!  Наприкінці змагань всіх учасників почастували смачним обідом.  Склад  команд - переможців: Команда дівчат: 1.Алимова Анастасія 2.Дубровіна Ксенія 3.Кушнерьова Христина 4.Мельник Єлизавета 5.Гальцева Юлія 6.Орлова Катерина 7.Привалова Олександра 8.Москвичова Олександра 9.Москвичова Анастасія

11:43 05.03.2024

Другий рік незламності України

Завтра виповнюється два роки війни.  Колектив закладу вшанував загиблих хвилиною мовчання та провів низку заходів до трагічної дати. Тимощук Анастасія Вікторівна  провела з учнями 5-А класу захід " Війна у цифрах. Два роки незламості", Храмова Олена Юріївна з учнями 8-Б класу визначили " 30 причин любити Україну", Чернігівська Юлія Миколаївна з учнями 3 класу з пазлів склали  " Мапу України", Кожанова Ольга Василівна з учнями 4 класу провела захід " Другий рік незламності України", Перстньова Людмила Василівна зробила тематичні поробки з учнями 4 класу, Крецу Олена Петрівна та Кожанова Олена Миколаївна провели акцію "Я бажаю Україні..." та підготували тематичну фотозону " Повертайтесь додому живими", Гребенщікова Ніна Іванівна  підготувала тематичну  виставку. Разом було визначено дії, які допоможуть нашим захисникам: продовжити виготовляти окопні свічки; збирати пластикові кришечки на переробку, готувати благодійні акції та ярмарки, вшановувати пам'ять загиблих і, звісно, добре вчитись аби  трагедія не повторювалась.

15:25 23.02.2024

Працюємо в класі безпеки

Вже майже два роки  ми виборюємо своє право на незалежність. На жаль, не переговорами, а бойовими діями. А задля того, щоб кривавих жертв війни не ставало  більше  - щодня намагаймось донести до дітей небезпеку, яку можуть принести доволі собі непомітні предмети. Задля цього  зусиллями  керівництва нашої громади ще влітку минулого року був створений клас безпеки, де  можна ознайомитись з муляжами мін, є необхідні інструктажі з технік безпеки. Класні керівники  знайомлять дітей з класом безпеки, систематично проводять інструктажі з техніки безпеки та роблять все для того, щоб випадкових жертв з необережності не було. На цьому тижні клас безпеки відвідали учні 6 класу під керівництвом Карпової Інни Іванівни. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати!

08:43 23.02.2024

Янголи не вмирають

20 лютого Україна вшановує День  Героїв Небесної Сотні. Кожанова Олена Миколаївна підготувала для учнів 5-11 класів відоролік про  події 2014 року, разом з Гребенщіковою Ніною Іванівною встановили куточок вшанування Героїв. Кожанова Ольга Василівна разом з учняями 4  класу долучилися до відзначення: діти переглядали відео, дізналися багато цікавих фактів та зробили поробки янгола. Янголи не вмирають.

15:06 20.02.2024

День Державного Герба України

Сьогодні, 19 лютого, до Дня Державного Герба України у закладі була проведена низка заходів: Крецу Олена Петрівна  провела з учнями 8-А класу цікаву та пізнавальну вікторину, Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала для учнів 5-11 класів тематичну виставку, Субботіна Олена Борисівна та Соколова Наталія Павлівна  для учнів 1 та 2 класів підготували цікаві презентації про Державні символи України. А потім наші першачки з задоволенням виготовили апплікації Гербу, а учні 2 класу намалювали Герб України. Шануймо державні символи, дякуємо ЗСУ!

15:41 19.02.2024

Єднаймось!

До Дня єднання класний керівник 4 класу Кожанова Ольга Василівна провела заняття зі своїми дітьми. Учні прослухали історію виникнення цього заходу, виготовили долоньки єднання та працювали над створення лепбуку. 

15:04 16.02.2024

Єднаймось!

В наш час ми, як ніколи, маємо триматись один одного, підтримувати, незважаючи на різні життєві обставини, погляди, смаки та звички. Єднання, взаємодопомога, підтримка  допомогає триматись в ці непрості часи. Як може  допомогти учень 5 класу? Крецу Олена Петрівна  і Тимощук Анастасія Вікторівна разом з 5-А класом це обговорили. Єднання починаєтьтся з кожного з нас - дружити, допомогати та підтримувати. Вивчати рідну мову та бути гідним громадянином своєї країни - культурним та обізнаним. На долоньках діти написали риси, які допоможуть стати єдиним колективом, а на інтерактивних аркушах виготовили  творчі  лепбуки з  традицій українського народу. Дякуємо ЗСУ за можливість виховувати!

11:39 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень