A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Культура

Запрошуємо на виставку "Новорічна ялинка"

Обласна виставка - акція «Ялинка» - етапи Всеукраїнських конкурсів: «Новорічна композиція», «Украінський сувенір»  проводиться щорічно з метою формування в учнів i вихованців дбайливого ставлення до природи; формування практичних умінь та навичок учнів i вихованців у виготовленні новорічно-різдвяних композицій, які символізують i відображають новорічну та різдвяну флористику; залучемня молодого покоління до джерел i процесу створення виробів українського народного мистецтва, стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів i технік.

21:51 05.12.2021

5 грудня – Міжнародний день волонтера

Сьогодні Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано ще у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. В сучасній Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів.

21:29 05.12.2021

Відкриття культурно-освітнього медіа-центру на базі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради»

Вітаємо всіх мешканців Великоплосківської громади зі значною подією - відкриття культурно-освітнього медіа-центру на базі «Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради».  Створення сучасного медіа-простору для населення нашої громади –це спільна робота керівництва нашої громади та департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації і працівників бібліотеки.

20:49 05.12.2021

День Гідності та свободи

День гідності та свободи встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, повідомляє Укрінформ.

15:44 22.11.2021

Вітали велику родину аграріїв у нашій громаді

День працівників сільського господарства – особливий і величний Це свято, присвячене всім аграріям Великоплосківської громади а також працівникам підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції. Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Нажаль велику родину аграріїв цього року разом зібрати не маємо можливості через карантинні обмеження. Тому було вирішено привітати колективи сільгосппідприємств громади на своїх місцях роботи.

12:40 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень