A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

У Новосавицькому окрузі проведено захід на підтримку ЗСУ

14 січня учасники художньої самодіяльності Новосавицького сільського будинку культури провели захід на підтримку ЗСУ. Привітали мешканців Новосавицького старостинського округу зі святами та закалядували. Всі грошові внески -6000 грн  блаходійного заходу будуть передано  волонтерським організаціям. Дякуємо нашим захисникам. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

13:46 17.01.2023

Виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва "Новорічний сувенір" у Новосавицькому СБК

У нелегкий воєнний час, коли шкільні уроки перериваються сигналем повітряної тривоги, коли домівки по багато годин залишаються знеструмленими заняття творчістю- це спосіб повернуть спокій та рівновагу, своєрідне психологічне розвантаження, занурення у світ казки, фантазії.

16:17 29.12.2022

Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні...

Щорічно 28 жовтня відзначаємо День визволення України від німецько - фашистських загарбників ,в цьому році ми відзначаємо 78-річницю.Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчності українського народу у другій світовій війні.

16:32 28.10.2022

Оберіги для наших захисників

Лялька мотанка є оберігом, який захищає від лихого ока, бід та неприємності. Щоб українські воїни хоча б трохи почували себе у безпеці, наші учні створили для них ляльки, голуби миру, браслети. Дитячі оберіги мають надавати силу у боротьбі з ворогом та зігрівати душу. Допомогали їх створити працівники Новосавицького сільського будинку культури та Новосавицької бібліотеки-філії.

16:22 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень