A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

День пам'яті жертв політичних репресій

1937-1938 роки увійшли в історію України як роки Великого терору.Тоді ,80 років,по всій Україні і за межами ,розпочалися масові репресії,які мали за мету знищити всіх реальних та уявних ворогів Сталіна .Сьогодні в Новосавицькій сільській бібліотеці філії провели спільно з працівниками будинку культури провели бесіду "День пам'яті жертв політичних репресій".

12:59 17.05.2022

День пам'яті та примирення

8 травня 2022 року у Новосавицькому старостинському окрузі пройшли заходи до Дня пам'яті та примирення  та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Представники кожної організації провели урочисте покладання вінків та квітів до пам'ятника загиблим воїнам. Працівники Новосавицького СБК та Новосавицької філії Публічної бібліотеки Великоплосківської сільської ради провели заходи онлайн для мешканців громади: музичні композиції та виставку-проект "Ми пам'ятаємо" , присвячену героїчним односельцям.

20:33 08.05.2022

День визволення села Новосавицьке від фашистських загарбників

11 квітня у селі Новосавицьке відбулася церемонія покладання квітів з нагоди Дня визволення села Новосавицьке від німецько-фашистських загарбників. У заході взяли участь працівники Новосавицького старостинського округу та були присутні Голова Великоплосківської сільської ради І. М. Батурін, Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму І. П. Труханова, Новосавицький ЗЗСО, які вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти і вінок до меморіалу загиблим воїнам.

16:06 11.04.2022

Відзначення Дня Соборності України в Новосавицькому окрузі

22 січня День Соборності України. Свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно- Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софіївській площі в Києві.

17:52 21.01.2022

Святкування Дня Святого Миколая у Новосавицькому

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Вже стало доброю традицією – саме у день Святого Миколая зустрічати в стінах Новосавицького ЗЗСО гостей, а саме Людмила Орлова Лариса Скавронік Наталия Евсеева Ольга Коломиец Марина Коломиец Страхульская, вони завітали до малечі з подарунками. Для гостей, які завітали діти розповідали вірші , співали пісень.

09:37 24.12.2021

Моя вишиваночка

З давніх давен вишита сорочка вважається оберегом. Є символом краси, здоров’я, щасливої долі, родової пам’яті, святості та любові.

16:53 20.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень