A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Театральний гурток "Фантазія" Новосавицького СБК презентує казку "Рукавичка".

У Новосавицькому сілському будинку культури пройшла перезентація казки "Рукавичка" від театрального гуртка "Фантазія". Діти із задоволенням грали ролі та насолоджувались природою. Літні канікули проходять творчо та плідно.

08:46 06.07.2023

Година спілкування з учнівською молоддю "Вибір є завжди у кожного з нас" у Новосавицькому СБК

В сучасних умовах великого значення набуває боротьба з наркоманією - потворним явищем, що наносить непоправної шкоди здоров'ю, призводить до дегродації особистості, згубно впливає на виховання дітей, на їх майбутнє, наносить надзвичайну матеріальну і моральну шкоду суспільству. Сьогодні працівниками будинку культури була проведена Година спілкування та перегляд фільму з учнями старших класів "Вибір є завжди в кожного з нас" до Дня боротьби зі зловживанням наркотичних засобів.

13:56 19.06.2023

Спортивно-розважальна програма для вихованців Новосавицького сільського будинку культури

Ніхто не стане сперечатися, що займатися спортом корисно, особливо для здоров'я. Що завдяки його впливу діти ростуть більш міцними і витривалими, застуди бувають рідше, а імунітет стійкішим. Працівниками будинку культури та бібліотеки було проведено конкурсно- розважальну програму "Краса яка окрилює". Грали в рухливі ігри, розгадували загадки, читали улюблені казки.

13:35 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень