A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

У Новосавицькому сільському будинку культури пройшла година спілкування " Нас зібрала одна природа" до Всесвітнього Дня Землі

22 квітня "Всесвітній День Землі". Вперше День Землі був відзначений у 1970 році, і з того часу його проводять щороку 22 квітня. Це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об'єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем нашої планети. У Новосавицькому сільському будинку культури пройшла година спілкування  " Нас зібрала одна природа" до Всесвітнього Дня Землі.

12:24 22.04.2023

Здоров'я нації - здоров'я країни. Тематична бесіда у Норвосавицькому СБК

Здоров'я- одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. З давніх - давен у нашій країні цінували здоров'я . Здоров'я - це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів. Здоров'я - це психологічне, соціальне і духовне благополуччя. В Новосавицькому СБК пройшла бесіда на тему: "Здоров'я нації- здоров'я країни ". На заході вихованці будинку культури відповідали на цікаві запитання, моделювали ситуації для захисту свого здоров'я та відпрацьовували сучасні рухливі вправи для підтримки фізичної форми. Приєднуйтесь до дружньої родини, яка підтримує здоровий спосіб життя.

19:09 08.04.2023

Акція "Ангели пам'яті" до дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день , що відзначається в Україні 20 лютого та вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.Сміливість Небесної Сотні стала сміливістю для нового курсу України. Тоді хід історії України було зміненно, бо разом із героями піднялися мільйони українців.

16:12 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень