A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Майстер клас "Вироби з осіннього листя" від працівників закладів культури Новосавицького старостинского округу

За вікном вже справжня осінь, листя міняє колір, а це чудовий матеріал для дитячих осінніх аплікацій . Збирати красиві яскраві листочки - досить захоплююче заняття, а ще краще з них зробити різні композиції та аплікації .

14:33 24.10.2022

"Моя доля в моїх руках" виховна година у Новосавицькій філіі

Кажуть що доля кожної людини в руках самої людини. Ніхто не зможе змінити її життя, окрім неї самої .Кожен має пам'ятати, що змінити власну долю можливо.Сила волі , характер, цілеспрямованість- без цього ані кроку уперед. Лише вольова людина здатна серйозно вплинути на своє життя, змінити його на краще.Сьогодні працівниками будинку культури і бібліотеки було проведено виховну годину " Моя доля в моїх руках,,Особливо актуальна ця тема в умовах воєнного стану. Волонтерство, підняття  морального духу наших захисників  сьогодні у приоритеті у молоді. Нові цілі, нові звершення стимулюють нашу молодь.

15:36 12.08.2022

Година спілкування "Традиції українського народу" у Новосавицькій філії

Культура українського народу - це його душа, а звичаї ,обряди та традиції чарівні струни,які зворушують серце українців.В звичаях, обрядах,фольклорі відображені моральні цінності,ментальність, історія, життєва мудрість, світовідчуття та світосприймання нашого народу.

10:38 09.08.2022

Смакували та святкували в першій день літа. Новосавицький старостинський округ.

У перший літній день в Україні,як і у всьому світі,відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Діти-це наше майбутнє,наш сенс життя і наше щастя.Бажаєм кожній дитині мати міцну сім'ю,підтримку, опору. Нехай у кожного буде безтурботне і щасливе дитинство, мирне небо і спокійний сон. У Новосавицькому старостинському окрузі відбулась конкурсно- розважальна програма для дітей. Діти із задоволенням приймали участь в конкурсах ,смакували пиріжки і гарячий смачний куліш.

09:02 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень