Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА щодо запобігання домашньому насильству

Особи, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми та дискримінації, можуть отримати правову інформацію, консультації та роз’яснення з правових питань, допомогу у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру у центрах надання безоплатної вторинної правової допомоги.

11:49 09.02.2023

Отримання статусу внутрішньо переміщеної особи

З 24 лютого наші військові продовжують мужньо боронити цілісність та незалежність України. В містах, селищах, селах де ведуться запеклі бої, нажаль, страждає й цивільне населення. Щоб зберегти життя та здоров’я своїх дітей більшість українців вимушені знаходити прихист в інших населених пунктах нашої країни, у зв’язку з цим законодавством визначено що такі особи мають право на отримання статусу внутрішньо переміщеної особи.

08:39 23.01.2023

Як оформити спадок, коли немає документів на успадковане майно?

#кейс_БПД Після смерті матері Оксана не могла оформити спадщину. Документи на успадковане майно залишилися в рідного дядька, який ще й намагався відсудити собі весь спадок. Допоміг відновити справедливість адвокат Юрій Сторожук, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги.   Коли помер Оксанин дідусь, його майно успадкували її мати та дядько. Мати не встигла оформити свою частку спадщини до смерті. Однак склала заповіт, відповідно до якого все своє майно залишила доньці. При цьому документи на будинок та землю зберігалися в дядька.  

08:50 10.01.2023

Пілотний проєкт централізованого прийняття повідомлень про затримання спеціалістами БВПД

Пілотний проєкт централізованого прийняття повідомлень про затримання, опрацювання постанов/ухвал про залучення захисника для здійснення захисту за призначенням або проведення окремої процесуальної дії та призначення адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу затриманим, підозрюваним, обвинуваченим, поширений на всю Україну.

11:24 02.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень