A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА

Кредитні послуги

Щоб не набути собі зайвих проблем, беручи мікрокредит, перед його оформленням дізнайтеся:

14:02 22.09.2022

ПРОЦЕДУРА ПОГАШЕННЯ КРЕДИТУ

Схема погашення кредиту є важливою умовою кредитного договору. Від цієї умови залежить сума щомісячного платежу.  

08:35 12.09.2022

РЕЄСТР МЕДІАТОРІВ

Координаційний центр з надання правової допомоги вестиме Реєстр медіаторів, які залучаються центрами з надання БВПД для реалізації пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення», а також розробить правила проведення медіації. Це передбачено постановою Уряду «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо деяких питань забезпечення надання послуг з медіації системою безоплатної правової допомоги» від 02 вересня 2022 року № 990. Нововведення мають бути впроваджені у 4-місячний строк з дня набрання чинності цією постановою.

15:33 09.09.2022

Укладання угод у воєнний час: основні положення.

Через війну я виїхала з Харківської області. Хочу продати квартиру і купити нове житло. Чи можна проводити операції з нерухомістю під час воєнного стану?   Після введення воєнного стану, операції з нерухомістю були заморожені. Однак у середині квітня 2022 року Кабмін пом’якшив обмеження і дозволив укладати угоди з нерухомим майном.    Детальніше читайте в інфографіці:    #БПД #ПравоваДопомога #LegalAid

08:45 26.08.2022

Поради щодо споживчого кредиту

Перед тим, як оформлювати споживчий кредит, порівняйте пропозиції різних фінансових установ та оберіть для себе найкращий варіант.

08:42 25.08.2022

Документування воєнних злочинів

Мама Тараса померла у нього на руках. Хлопчик залишився з молодшими братиком та сестричкою, яких він зміг вивезти з зони бойових дій… Російські військові вбили чоловіка пані Марини, коли той допомагав людям при евакуації… Майже тиждень пані Оксана разом з дітьми сиділа у підвалі, рятуючись від обстрілів. Доки окупанти не пограбували та не підпалили їхній будинок… Такі історії розповідають українці працівникам системи безоплатної правової допомоги, які допомагають документувати воєнні злочини російських окупантів.  

08:39 25.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень