Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ організації надання адміністративних послуг

Українці зможуть перевіряти сервіс у ЦНАПах та отримувати за це грошову винагороду

Одна з головних цілей Мінцифри — надати кожному українцю можливість впливати на якість держпослуг. Саме для цього запускаємо першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг. Ключова точка доступу до держпослуг зараз — це ЦНАПи. Їх вже понад 2,7 тис. у різних куточках України. Лише за перше півріччя цього року люди отримали там понад 15 млн послуг. У майбутньому плануємо масштабувати можливість оцінки послуг на всі фронт-офіси — всі місця, де люди отримують послуги від держави.

15:20 21.01.2022

ЗВІТ про роботу Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради за 2021 рік

Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради (далі ЦНАП) свою діяльність здійснює за принципом «єдиного вікна», тобто прийом документів та видача результатів адміністративних послуг здійснюється виключно через адміністраторів Центру.

11:40 10.01.2022

Добірка послуг з перевезення залізничним та повітряним транспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

10:59 14.12.2021

Вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України (по досягненню 25- і 45-річного віку) у ЦНАП ВЕЛИКОПЛОСКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ!

Рішенням Великоплосківської сільської ради від 07.12.2021 № 586-VIII були внесені зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради та додано: Вклеювання до паспорту громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку.

15:05 09.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.  Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

13:27 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень