A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ організації надання адміністративних послуг

Українці, які отримали різні вакцини, можуть згенерувати COVID-сертифікат у Дії

На сьогодні у кожного громадянина, який отримав різні вакцини є можливість в застосунку та на порталі Дія згенерувати COVID-сертифікат про вакцинацію. Першою дозою може бути вакцина AstraZeneca/CoviShield, Moderna або Comirnaty/Pfizer-BioNTech. Другою дозою — Moderna або Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

12:10 22.11.2021

Допомога по утриманню дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

08:59 16.11.2021

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для ВАС добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді. 

Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена Державна допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування

12:33 09.11.2021

ДІЯ.ПІДПИС

У ДІЇ кожен громадянин України можете підписати документ за допомогою електронного підпису. 

08:53 05.11.2021

ЗВІТ про роботу Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради за I півріччя 2021 року

Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради (далі ЦНАП) свою діяльність здійснює за принципом «єдиного вікна», тобто прийом документів та видача результатів адміністративних послуг здійснюється виключно через адміністраторів Центру.

14:00 12.07.2021

УВАГА!!! БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ ГРОМАДЯН!

Завдяки Роздільнянському місцевому центру з надання безоплатної правової допомоги громадяни, які не мають можливості самостійно захистити свої права та інтереси, можуть скористатися допомогою адвоката чи юриста. Правові послуги, які надають адвокати та працівники системи безоплатної правової допомоги, безоплатні для клієнтів і оплачуються державою.

08:27 18.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень