A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відділ комунального господарства та благоустрою

Фото без описуВас вітає відділ комунального господарства та благоустрою Великоплосківської сільської ради!

 Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту. Варто зауважити, що стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села, селища чи міста — це в першу чергу оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Більше того, це показник рівня участі місцевої громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою населеного пункту. Тому важливою умовою участі громадськості у сфері благоустрою населеного пункту є своєчасне інформування населення про заходи, які будуть проводитись на відповідній території. Власне про прийняття відповідних документів з забезпечення здійснення благоустрою, створено комісії з питань благоустрою на території нашої громади, ми і поговоримо в нашій статті.

     Рішенням Великоплосківської сільської ради №1/75-VII від 04 листопада 2019  року затверджено Правила  благоустрою  території Великоплосківської сільської  ради Великомихайлівського району Одеської області (http://velykoploskivska.gromada.org.ua/docs/325560/), та рішенням №1/76-VII від 04 листопада 2019  року затверджено Правила утримання тварин та птиці на території Великоплосківської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області (http://velykoploskivska.gromada.org.ua/docs/325565/). Ці два документа створюють основу основ з правил життєдіяльності населених пунктів Великоплосківської громади у сфері благоустрою.

    Основним завданням комісії є здійснення контролю за станом благоустрою населених пунктів, виконання Правил благоустрою Великоплосківської сільської ради, в тому числі організації озеленення, охорони зелених насаджень і водойм, створення місць відпочинку громадян, утримання в належному стані власних, прилеглих та закріплених за підприємствами, установами організаціями територій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень