Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До відома власників сільськогосподарської техніки! Порядок здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки)

Дата: 29.12.2023 10:28
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Шановні власники сільськогосподарської техніки!

 

Звертаємо вашу увагу на вимоги, які регулюють порядок стоянки та зберігання транспортних засобів сільськогосподарської техніки на території наших населених пунктів.

 

Згідно з рішенням Великоплосківської сільської ради «Про порядок здійснення стоянки та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) на території населених пунктів Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області», прийнятим відповідно до статей законів України та Правил благоустрою населених пунктів, пропонується дотримуватися наступних вимог:

 

- розташування та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) у межах земельних ділянок приватної власності здійснювати з урахуванням характеристик комунікацій та інженерних мереж в межах такої ділянки; умов для забезпечення безпеки дорожнього руху, зокрема видимості в плані та повздовжньому профілі, не перешкоджаючи діяльності інших осіб на суміжних земельних ділянках.

- розташування та зберігання транспортних засобів (сільськогосподарської техніки) у межах земельних ділянок комунальної власності здійснювати на підставі цивільно-правових угод (договору на тимчасове користування земельною ділянкою, договору оренди землі), згідно норм визначених чинним законодавством України.

Ми закликаємо всіх власників сільськогосподарської техніки дотримуватись цих вимог для забезпечення безпечного та ефективного функціонування наших населених пунктів.

 

Дякуємо за розуміння!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень