Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Закликаємо дотримуватись Правил благоустрою, вчасно прибирати прилеглі території та косити траву!

Дата: 01.03.2024 13:00
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

 

Шановні мешканці громади! Закликаємо дотримуватись Правил благоустрою, вчасно прибирати прилеглі території та косити траву!

Відповідно до ст. ст. 17, 18, 24 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» підприємства, установи, організації та громадяни зобов’язані забезпечувати благоустрій земельних ділянок, наданих їм відповідно до вимог чинного законодавства у власність чи користування, а також прилеглої до будинків та земельних ділянок територій.

З настанням весни посилюється зростання трав’яного покрову, а тому виникає необхідність догляду, зокрема вчасного косіння, вкритих трав’янистою рослинністю територій. Але на жаль, у багатьох господарів нашої громади біля будинків та земельних ділянок ще й досі не прибрано сухий бур’ян з минулого року. 

Фото без опису Фото без опису

Згідно з Правилами благоустрою території населених пунктів Великоплосківської територіальної громади підприємства, установи, організації та громадяни на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку.

Тому відділ комунального господарства та благоустрою Великоплосківської сільської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власників, балансоутримувачів та користувачів територій дотримуватись вимог Правил благоустрою території населених пунктів Великоплосківської територіальної громади та забезпечувати утримання прилеглих та закріплених територій у належному санітарному стані у тому числі регулярне знищення бур’яну та вчасне косіння трави.

Підтримуймо порядок разом! Чисте довкілля - наша відповідальність!

 Фото без опису Фото без опису

Попереджаємо, що у разі виявлення фактів порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 152 КУпАП, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Один неоподаткований мінімум у 2024 році складає – 17,00 грн.

Отже будьмо свідомими та відповідальними мешканцями нашої громади, добрими сусідами та створюймо відповідні умови для життя та відпочинку!

 

Начальник відділу комунального
господарства та благоустрою                                                      Микола ШУЛЬГІН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень