Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Приєднуйся до благоустрою!

Дата: 25.04.2024 11:47
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Нарешті минули дощі, стрімко наближається Великдень.
За доброю традицією, закликаємо усіх мешканців с. Великоплоске, у вівторок 30 квітня, взяти участь у фарбуванні паркану на кладовищі. У понеділок буде проведено скошування трави по обидва боки паркану, розведено вапно та розставлено з водою по периметру кладовища. Прохання приєднатися до спільної справи! З собою брати відра, щітки та гарний настрій.

Увага громадянам, які доглядають за могилами своїх предків: просимо викидати сміття у спеціально відведені місця, а не залишати купи непотребу серед могил!

Поважаймо працю інших! Три роки тому кладовище у нашому селі було схоже на сміттєзвалище,  заросле поплітком, терном, бузком, бур'янами. Здавалося неможливим побороти цей безлад. Але, як кажуть, очі бояться, а руки роблять.

Побороли! Чоловіки взялися за топори, бензопили, мотокоси, а жінки — за сапки та граблі. Ми нещадно боролися, не покладаючи рук! Завдяки нашій спільній праці, цей куточок перетворився у затишне місце для поховання та гідне місце пам'яті наших предків. То ж велике прохання до мешканців громади — поважати працю людей і робити чистоту, а не навпаки!

Продовжуємо садити живі квіти та намагаймось позбутися штучних вінків!  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень