A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

"Безпека в Інтернеті"

З учнями 7-8 класів соціальним педагогом та практичним психологом Рудою Л.О. був проведений урок"Безпека в Інтернеті".Метою було показати актуальність даної теми , ознайомити учнів з загрозами ,які можуть зустрічатися у соц.мережах та мережі Інтернет.

14:44 30.11.2021

Всеукраїнська акція ,, 16 днів проти насильства".

Всеукраїнська акція ,, 16 днів проти насильства". Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція ,, 16 днів проти насильства". Мета акції -- привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

13:03 30.11.2021

«Гринвіч».

Учні Тростянецького ЗЗСО ось вже як 12 рік поспіль приймають участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч». Дякуємо всім за участь і батькам за підтримку.

12:29 30.11.2021

«Тиждень доброчесності»

У Тростянецькому ЗЗСО розпочався ,, Тиждень доброчесності ". Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності, справедливості і доброчесності. Для формування такого суспільства ми повинні поділяти ці цінності. А виховувати їх потрібно починати з дитинства. Знати, що таке доброчесність не означає завжди робити свідомий доброчесний вибір у житті. Дуже важливо власним прикладом демонструвати учням, що  це таке і як це -- жити доброчесно. У 8 класі відбулася година спілкування ,,Що таке корупція" . Дітей ознайомлено з поняттям корупції та її негативними наслідками. Після перегляду презентації та роботи з картками, учні дійшли висновку, що  корупція є негативним явищем. Корупція -- це зловживання довіреною владою для приватної вигоди.

21:36 29.11.2021

«Світ без насильства»

Сьогодні у Тростянецькому ЗЗСО  соціальним педагогом та практичним психологом Рудою Ліною Олександрівною з учнями 9 класу був проведений соціально-психологічний практикум на тему "Світ без насильства". Основною метою було сформулювати уявлення про насильство та розвинути знання про методи захисту від насильства;вміти протистояти насильству;висловлювати своє відношення до можливих випадків насильства .

15:59 26.11.2021

День пам’яті голодомору.

Учні Тростянецького ЗЗСО 8-го та 9-го класів відвідали та прийняли участь у заході   присвяченому Дню пам’яті жертв голодомору.

15:30 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень