A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Вшанування пам'яті молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути.

Український народ щороку вшановує пам'ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата -- 29 січня 1918 року -- днем національної трагедії.

11:40 31.01.2022

Міжнародний День пам‘яті жертв Голокосту

27 січня 2022 року вТростянецькому ЗЗСО пройшов захід до Міжнародного Дня пам‘яті жертв Голокосту для учнів 6-7 класів. Класний керівник Полякова З..,Л. гортаючи страшні сторінки історії,ознайомила учнів з сумними подіями Голокосту,діти познайомилися з поняттями «голокост» та «антисемітизм», причинами виникнення.Діти подивилися фільм" Пам"ятати , щоб жити", хвилиной мовчання вшанували пам"ять загиблих під час Голокосту.

14:02 27.01.2022

День Соборності України

Державне свято День Соборності України учні Тростянецького ЗЗСО відзначили урочисто та патріотично. Для дітей початкових класів та учнів 6-го, і 8-го класу нашої школи були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Україна в єдності сила» у 6-класі «Єднання заради Незалежності» у 8-класі.

11:57 24.01.2022

Старий Новий Рік

Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, обрядах. Звичаї, що дісталися нам у спадщину від дідів- прадідів, не втратили свого значення і сьогодні.

11:53 14.01.2022

День Василя

За традицією українського народу на свято Василя 14 січня хлопці та дівчатка засівали. Учні нашої школи долучилися до традиції та вітали наших односельчан. Діти заспівали пісні, хлопці засівали пшеницею, побажали усім щастя, здоров’я, наснаги та успіхів у роботі.

11:44 14.01.2022

Всесвітній день «Дякую»

Всесвітній день "Дякую" - це свято, яке було створене для того, щоб в черговий раз вимовити слова подяки близьким людям. Звичайно, для цього не потрібно шукати особливого приводу, але засноване торжество варто розцінювати, як приємне нагадування.  Навчити дякувати людям дуже важливо, особливо учнів початкової школи. З цією метою в Тростянецькому ЗЗСО було проведено низку виховних заходів. Подяки день сьогодні відзначаю,

12:31 12.01.2022

Новий Рік!

Новорічні свята – це найулюбленіша подія, яку з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Усі сподіваються на веселощі, подарунки та приємні сюрпризи. І як добре, коли мрії збуваються! Цього року справжньою новорічною казкою для дітей у Тростянецькому ЗЗСО став передноворічний святковий концерт, море солодощів та подарунків. Це чарівне дійство відбулося завдяки керівництву Великоплосківської сільської ради,  депутатському корпусу та виконавчому комітету.  Наші щирі слова вдячності та бажання усім здоров’я і щастя, успіхів у всьому! Нехай і Ваші мрії збуваються!

15:37 30.12.2021

«Новорічна композиція»

У Тростянецькому ЗЗСО відбулася справжня Новорічна феєрія, яка створила передсвятковий настрій для всіх, без винятку!

11:01 19.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень