A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Культура

Вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва закладів освіти та культури прийняли участь в обласному етапі Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність» («Космічні фантазії»)

Відповідно пункту 19 Плану обласних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю у позашкільної освіті на 2024 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 01.01.2024 року № 01-ОД, з метою розвитку творчих здібностей дітей і підлітків; зацікавленості у дослідженнях Космосу; підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами декоративно-прикладного, образотворчого, музичного та фотомистецтва, комп’ютерної графіки та літературної творчості науково-технічним підрозділом проводиться обласний (заочний) етап Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина.

16:34 01.02.2024

Дія.Освіта — національна едьютейнмент освітня платформа актуальних знань та навичок.

Про проєкт Дія.Освіта — національна едьютейнмент освітня платформа актуальних знань та навичок. Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного ж успіху. Дія.Освіта — це наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта. Він стартував у 2020-му і був зосереджений на цифровій грамотності та цифрових навичках.

15:02 10.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень