A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Покращення освітнього процесу в закладах освіти Великоплосківської громади

Під час робочої поїздки по закладам освіти Великоплосківської сільської ради, сільський голова Іван Батурін разом із секретарем сільської ради Сергієм Шлюшкіним вручили ноутбуки для освітян закладів загальної середньої освіти Великоплосківської територіальної громади.

09:29 14.01.2022

Готуємось до нового навчального року.

17 серпня 2021 року відбулася зустріч керівників закладів освіти Великоплосківської ОТГ з начальником Великомихайлівського відділу Держспоживслужби в Одеській області Слідзюком В.Е. та начальником відділу наглядово-профілактичної роботи та цивільного захисту Юріним В.М. Були розглянуті питання про введення в дію і застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках(НАССР) та створення безпечного освітнього середовища з питань пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти.

16:16 17.08.2021

Молодість – найкраща пора !

   Молодість – найкраща пора в житті кожної людини. Це пора мрійливої неповторності, пора окриленого щастя, пора далекозорих прагнень і звершень.  Здається немає нічого неможливого , коли ти молодий. Тому недарма  є такий чудовий день, як День молоді.

09:34 01.07.2021

В добру путь, випускники 2021 року!

Дорогі випускники! У цей чудовий день  від усього серця привітаємо вас із закінченням школи! Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і сьогодні символічно прощаєтеся з безтурботним життям. Вилітаючи зі стін рідної школи, не забувайте, що ви вчилися для того, аби розум і серце віддавати людям, суспільству, що зростило вас.  Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім'ї.

20:09 26.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень