Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Апаратна нарада

Апаратна нарада

     10 листопада 2022 року під головуванням сільського голови Івана Максимовича Батуріна була проведена апаратна нарадна зі структурними підрозділами апарату Великоплосківської сільської ради, на якій було обговорено низку нагальних питань.

11:02 10.11.2022

Нагороджено соціальних працівників Великоплосківської сільської ради.

Нагороджено соціальних працівників Великоплосківської сільської ради.

Соціальні працівники допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: інвалідам, сиротам, пенсіонерам, ветеранам. Здійснюється всебічна та комплексна  підтримка дітей, попередження насильства в сім'ї, забезпечення конституційних прав та законних інтересів дітей. Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають переселенцям. Співпрацюють з благодійними фондами для підтримки вразливих верств населення.  Професіоналами цієї «нелегкої» праці являються працівники Великоплосківської сільської ради: начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Звягінцева Ірина Леонідівна, головний спеціаліст служби у справах дітей Бодю Костянтин Прокопійович.

09:49 08.11.2022

Відвідування сімей які опинились у складних життєвих обставинах

Відвідування сімей які опинились у складних життєвих обставинах

Члени комісії із захисту прав дітей на чолі з сільським головою відвідали сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку, з метою надання консультацій та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів сформованих Великоплосківським Гуманітарним штабом спільно з Одеським Гуманітарним штабом.

16:33 04.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень