A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Нагороджено соціальних працівників Великоплосківської сільської ради.

Дата: 08.11.2022 09:49
Кількість переглядів: 136

Соціальні працівники допомагають самим беззахисним членам суспільства, які особливо потребують турботи: інвалідам, сиротам, пенсіонерам, ветеранам. Здійснюється всебічна та комплексна  підтримка дітей, попередження насильства в сім'ї, забезпечення конституційних прав та законних інтересів дітей. Під час війни ці категорії людей стали ще більш вразливими. Також у воєнний час соціальні працівники допомагають переселенцям. Співпрацюють з благодійними фондами для підтримки вразливих верств населення.  Професіоналами цієї «нелегкої» праці являються працівники Великоплосківської сільської ради: начальник відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Звягінцева Ірина Леонідівна, головний спеціаліст служби у справах дітей Бодю Костянтин Прокопійович.

На апаратному засіданні Великоплосківської сільської ради головою Батуріним Іваном Максимовичем була відмічена робота працівників соціальної сфери.

За сумлінну самовіддану працю у сфері соціального забезпечення населення, вагомий внесок у реалізацію державної соціальної політики, високу професійну майстерність та з нагоди дня працівника соціальної сфери грамотою Роздільнянської районної державної адміністрації нагороджено Звягінцеву Ірину Леонідівну та Бодю Костянтина Прокопійовича.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень