Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Роздільнянське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області інформує

Роздільнянське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області інформує

Відповідно до ст.21 Закону України "Про поховання та похоронну справу" (зі змінами), Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області здійснює видачу висновку на перепоховання останків померлих за зверненням особи, яка ініціює перепоховання на підставі лікарського свідоцтва про смерть, дозволу виконавчого органу відповідної сільської, селищної, міської рад на поховання останків на іншому кладовищі. З огляду на вищевикладене пропонуємо особам, які ініціюють перепоховання, звертатись із заявою на отримання висновку Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області та відповідним пакетом документів на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.  

15:28 07.02.2023

Обговорення напрямків розвитку громади

Обговорення напрямків розвитку громади

     03 та 06 лютого 2023 року Великоплосківським сільським головою, за участі секретаря сільської ради, начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму, начальника відділу комунального господарства та благоустрою, начальника фінансового відділу, було проведено виїздні зустрічі з представниками та депутатами старостинських округів. На зустрічах було обговорено питання розподілу вільного залишку коштів, які утворилися в сільському бюджеті на 01.01.2023 року. Вільний залишок буде розподілений на напрямки, які кожен старостинський округ вбачає пріоритетним на даний час.

10:19 07.02.2023

Апаратна нарада

Апаратна нарада

30 січня 2023 року в адміністративній будівлі Великоплосківської сільської відбулася чергова апаратна  нарада з структурними підрозділами апарату сільської ради, яку очолив голова сільської ради Батурін Іван Максимович. На апаратній нараді було проаналізовано роботу апарату сільської ради за минулий тиждень та побудовані плани роботи на наступний тиждень.

10:08 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень