A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо весняний благоустрій!

Продовжуємо весняний благоустрій!

Новосавицький старостинський округ разом з працівниками бібліотеки,будинка культури,школи та небайдужими жителями продовжує проводити весняний благоустрій.

12:47 17.04.2023

Проект безкоштовної соціально-психологічної допомоги #ОДЕСА_ДОБРА

Проект безкоштовної соціально-психологічної допомоги #ОДЕСА_ДОБРА

Війна стала драматичною подією для українського народу, яка сильно погіршує всі сторони життя людей. Окрім матеріальних збитків, вона викликала важкі психічні поранення, такі як страх, депресія та посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), що має певні негативні наслідки для здоров'я населення.

10:34 17.04.2023

Апаратна нарада

Апаратна нарада

17 квітня 2023 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича відбулася чергова апаратна нарада з керівниками та спеціалістами виконавчих органів. На апаратній нараді було проаналізовано роботу апарату сільської ради за минулий тиждень та побудовані плани роботи на наступний тиждень.

09:54 17.04.2023

Ідентифікація тварин в Україні!

Ідентифікація тварин в Україні!

Серед пріоритетних завдань Держпродспоживслужби є забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів для населення та розширення міжнародних ринків збуту. Дієвим механізмом простежуваності за обігом сільськогосподарських тварин та продукції тваринного походження в Україні є сучасна система ідентифікації тварин, а саме Єдиний державний реєстр тварин, що створений з метою:

16:36 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень