A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Новини

Дата: від до Скинути

Апаратна нарада

Апаратна нарада

1 травня 2023 року  під головуванням сільського голови Івана Максимовича відбулася чергова апаратна нарада з керівниками та спеціалістами виконавчих органів. На апаратній нараді було проаналізовано роботу апарату сільської ради за минулий тиждень та побудовані плани роботи на наступний тиждень.

10:11 01.05.2023

Громадська організація «Конгрес молодіжних рад України» провів онлайн-консультацію з представниками молодіжних рад територіальних громад.

Громадська організація «Конгрес молодіжних рад України» провів онлайн-консультацію з представниками молодіжних рад територіальних громад.

27 квітня 2023 року відбулася онлайн-консультація щодо онлайн-виборів учнівського, студентського самоврядування та голів молодіжних рад по всій території України, організатором якої є ГО «Конгрес молодіжних рад України. Офіційно». До конференції долучилися представники молодіжної ради Великоплосківської територіальної громади. На консультації відбулося: - презентація напрацювань команди у напрямку запровадження інструментів електронної демократії у сфері молодіжної політики; - обговорення механізмів запровадження організації та проведення онлайн-виборів  до учнівських, студентських самоврядувань та до молодіжних рад місцевого та обласного рівнів; - напрацювання проектів нормативно-правових актів регулювання організації та проведення онлайн-виборів. Головною метою діяльності організації є інституційна підтримка молодіжних консультативно-дорадчих органів будь-якого рівня по всій території України.

11:36 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень